Hoe te downloaden van films & muziek Online

Het mondiale karakter van het Internet kunt u genieten van uw favoriete muziek en films overal u over een internetverbinding beschikt, in tegenstelling tot in het verleden wanneer u voor een bezoek aan een film of platenzaak had. Veel van de media online gevonden zit zeeschuimer, beïnvloeden de miljoenen van kunstenaars en werknemers die afhankelijk zijn van de juridische film en muziek industrie voor hun levensonderhoud. Gelukkig, hebt u verschillende mogelijkheden als het gaat om legaal downloaden van films en muziek online.

Instructies

1

Sluit uw laptop of PC aan op een snelle internetverbinding--het uur voor het downloaden van een nummer of video op een dial-up verbinding kan duren. Zorg ervoor dat u ook voldoende vrije harde schijf ruimte voor de download. Het gemiddelde nummer duurt 3 tot 5 MB van de ruimte, terwijl de gemiddelde film opwaarts 700 MB tot 3 GB neemt. Als u ruimte op uw harde schijf, met de rechtermuisknop op de harde schijf in Windows en klik op 'Eigenschappen'. Op een Mac, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Get Info."

2

Het downloaden van muziek via software die wordt uitgevoerd op uw computer. Het gaat hierbij om de iTunes Store, toegankelijk via Apple's iTunes-software, en de Zune Store, beschikbaar via de Microsoft Zune-software. Dit is ideaal als u gebruikt hardware die is alleen compatibel met het specifieke programma, zoals de Apple iPod en de Microsoft Zune. De software kan eenvoudig worden gedownload voor gratis rechtstreeks vanaf de respectieve fabrikant en muziek United biedt een volledige lijst van downloads van de software (zie bronnen).

3

Krijg ik muziek van een website die legale muziektracks aanbiedt. Dit werkt het beste als u niet wilt installeren van de software om te downloaden van muziek. Voorbeelden zijn Amazons muziekservice op amazon.com en eMusic van service op emusic.com.

4

Bekijk films online juridisch van een streaming site, die tijdelijk downloads kleine stukjes van de film op een moment. Dit is ideaal als u niet wilt besteden de bandbreedte en ruimte op harde schijf permanent opslaan een filmbestand op uw computer. Voorbeelden zijn de meeste TV netwerk-websites, zoals cbs.com/video en fox.com/fod.

5

Download films rechtstreeks op uw computer. Dit werkt het beste als u wilt downloaden van films van hoge kwaliteit dat je op een later tijdstip kijken kunt. Dergelijke filmbestanden legaal kunnen worden gedownload van websites zoals Amazon's Video On Demand dienst (zie bronnen), of via programma's als Apple's iTunes.

Tips & waarschuwingen

  • Als u een apparaat zoals de Zune of iPod, voorzien programma's zoals iTunes of de Zune-software, die kan worden gebruikt om muziek te downloaden, van het apparaat voor een eenvoudige installatie op uw computer.
  • Wees op uw hoede voor het downloaden van films en muziek online van bestandsdeling netwerken zoals Limewire. Dergelijke bestanden worden vaak door piraterij zijn verkregen en kunnen hosten malware zoals virussen of spyware.