Hoe te downloaden van een Flash 10 Video vanaf een ASP-website

ASP.NET is een gratis Web framework uitgebracht door Microsoft. Websites die zijn geschreven op het platform zijn toegankelijk voor elke online gebruiker, en ze worden ondersteund door alle belangrijke browsers van het Web. Zoals met de meeste webpagina's zijn ASP.NET-toepassingen geschikt voor streaming en link naar Flash-video. Als het gaat om downloaden Flash video van een ASP-website, kunnen gebruikers gebruikmaken van enkele basistechnieken voor het vastleggen van de media.

Instructies

Streaming Flash Video

1

Download en installeer een toepassing die kan vangen streaming Flash video. Moyea FLV Downloader, RealPlayerSP en Orbit Downloader zijn voorbeelden van freeware die de bronbestanden van ingebedde media kunt exporteren.

2

Start de toepassing vastleggen. Open een webbrowser en toegang tot de ASP.NET-website met de streaming Flash video. Van de toepassing vangen pictogram weergegeven over de streaming Flash video.

3

Controleer of de streaming Flash video volledig is geladen en klik op het pictogram opname. Volg de aanwijzingen op het scherm de instructies voor het exporteren van de FLV bronbestand naar een opslaglocatie.

Gekoppelde Flash-Video

4

Open een webbrowser en toegang tot de ASP.NET-website met de gekoppelde Flash video.

5

Klik met de rechtermuisknop op de gekoppelde Flash video. Selecteer "Link opslaan als" in het menu van de vangbal. Een bestand opslaan in het dialoogvenster zal implementeren. De naam van de Flash video bron-bestand wordt weergegeven in het veld Bestandsnaam en het zal eindigen met de extensie FLV.

6

Doel een opslagplaats voor het FLV-bestand. Klik op de knop "Opslaan" en de media zal worden gedownload naar de beoogde bestemming.

Tips & waarschuwingen

  • Teneinde afspelen voor streaming Flash video, gebruikers moeten downloaden en installeren van de Adobe Flash Player-Web browser plug-in. Ondertussen, lokaal opgeslagen FLV-bestanden kunnen worden geopend en bekeken in mediaspelers zoals Martijn de Visser de FLV-Player, VideoLAN VLC of Media Player Classic.