Hoe te downloaden van de Update voor Windows XP SP3 RC2 Standalone

Windows XP bijwerken is belangrijk voor de veiligheid en de stabiliteit van de computer. Microsoft brengt regelmatig updates voor de besturingssystemen. Windows XP Service Pack 3 (SP3) bevat alle vorige updates, zodat gebruikers alleen vereist zijn voor de installatie van een servicepack. Voor één computer installaties heeft Microsoft een geautomatiseerde installatie waar gebruikers hoeven alleen een klein bestand te downloaden en wordt de update verwerkt via het Internet. Dit is echter niet een gepaste oplossing voor grote netwerken. Netwerkbeheerders is downloaden van de volledige update uitvoerbaar noodzakelijk.

Instructies

1

Open een browservenster en ga naar de locatie van de volledige download van het bestand. Zie bronnen voor de URL voor downloaden naar de vijl.

2

Download het bestand naar een map op de lokale computer. Het bestand is meer dan 300MB, zodat het bestand op een netwerkshare opslaan zal verhogen de hoeveelheid tijd die het duurt om te downloaden. Het bestand kan worden overgebracht naar de server in de volgende stappen.

3

Kopieer het bestand naar een netwerkmap. Zodra het hele bestand is gedownload, maakt distributie op een bestandsserver het beschikbaar voor meerdere clientcomputers.

4

Dubbelklik op het netwerk delen bestand om te controleren of dat geen beschadiging opgetreden. Testen van het bestand op de ene computer zorgt ervoor dat het bestand heeft niet beschadigd raken tijdens het overdrachtsproces wordt. Dubbelklikken op het bestand op een gedeeld netwerkstation, wordt de update op de lokale computer geïnstalleerd. Als de update wordt correct geïnstalleerd, weet je dat het is klaar voor levering aan andere clients op het netwerk.