Hoe te downloaden van de Software voor het maken van muziek

Hoe te downloaden van de Software voor het maken van muziek


Software voor het maken van muziek op uw computer kan erg duur, maar er zijn alternatieven die beide open source zijn en gratis of zeer goedkoop, dat u kunt downloaden en gebruiken om te musiceren op uw thuis PC of Mac. De aanbevolen software hier weergegeven in de volgorde op basis van kosten.

Instructies

1

Noteer uw behoeften voor muziek opnamesoftware voor uw PC of Mac. Bent u gewoon op zoek naar een programma waarmee de overdracht van de kwaliteit van het geluid op uw PC van microfoons, of bent u op zoek naar een meer volledig-gekenmerkte PC muziek maken softwaresuite? Welke instrumenten zal u worden aan het opnemen? Wilt u meer dan één audio-ingang gelijktijdig worden uitgevoerd, en als dat zo is heb je een mixer?

2

Beginnen met Audacity, een gratis open-source audio editing en recording softwaresuite voor PC, Mac en Linux. Audacity is een geweldige plek om te beginnen bij het ontwikkelen van een systeem voor het opnemen van muziek op uw computer thuis, omdat het niet alleen gratis maar heeft ingebouwde ondersteuning voor honderden plug-ins en vele ondersteunende geluidskaarten en apparaten. Als u wenst om te zetten van uw computer in een professionele thuis muziek opnamestudio, echter moet u mogelijk software met een paar meer gereedschappen dan Audacity te bieden heeft.

3

Als u een PC-gebruiker bent, kunt u REAPER proberen. REAPER is uniek in de wereld van computer muziek maken software omdat het is ontwikkeld door een enkel individu, eerder dan door een team van programmeurs of een toegewijde onderneming. REAPER schijnt in zijn lage kosten en volledige ondersteuning voor VST (virtual studio technology) en VSTi (virtual studio technology instrument) plug-ins. Aangezien REAPER een relatief lage hoeveelheid middelen van PC eet, is het mogelijk om verschillende plug-ins bezitten tegelijkertijd draait zelfs op low-end machines. REAPER software is shareware beperkingen-vrije en verkoopt voor $50 voor de basislicentie.

4

Probeer Garage Band bent u op het Macintosh-platform. Apple heeft veel van het giswerk uit eenvoudige thuis opname genomen. Wat de Garage Band-interface ontbreekt in macht, maakt het voor in gebruiksgemak.

5

FL Studio proberen bent u meer geïnteresseerd in software voor de productie van elektronische muziek op uw PC of Mac. Er zijn betere opties op de markt, maar zij kost honderden dollars. FL Studio, voorheen bekend als het project Fruity Loops, biedt volledig-gekenmerkte opnemen, mixen en MIDI software suites, allen voor ongeveer $100. De waarde niet kan worden beat in de muziekproductie PC softwaremarkt.

Tips & waarschuwingen

  • Een goedkope USB-geluidskaart, kan uw computer om muziek opnemen en afspelen in real time met bijna-nulemissie latentie. Het is de investering de moeite waard als je serieus bent over het gebruik van uw PC of Mac als een eigen muziekstudio.
  • Weersta de verleiding om te kopen van de software die u niet nodig. Muziek maken PC software kan snel worden uitgevoerd op een tab van honderden of duizenden dollars.