Hoe te downloaden van de Flash Player 8

Hoe te downloaden van de Flash Player 8


Adobes Flash Player is rond sinds 1997 en nieuwe versies bijna elke jaar verschijnen. Aangezien Flash Webontwerpers gebruiken om animaties te maken, moeten browsers Flash weer te geven. Adobes speler doet dit en zoveel meer omdat het ook speelt video en audio bestanden. Hun huidige versie is krachtiger dan ooit maar hebt u een oud systeem het niet compatibel is met uw browser en OS zou zijn. Zelfs als u een nieuw systeem, zou je een ontwikkelaar die moet oude spelers met uw software om te maximaliseren compatibiliteit testen. Één van beide manier, Adobe heeft u gedekt.

Instructies

1

Ga naar de Adobe archiefpagina op het kb2.adobe.com/cps/142/tn_14266.html in een nieuw tabblad of venster in uw browser.

2

Klik met de rechtermuisknop de "Flash Player 8" link. Scroll naar beneden de pagina totdat u ziet de "Flash Player 8" link onder "Oudere archieven." Deze link met uw muis met de rechtermuisknop op en kies de optie "link opslaan als".

3

Selecteer uw desktop. Klik met de linkermuisknop knop met de pijl in het veld 'Opslaan in' van het venster "Opslaan als" en kies "Desktop" van het navigatiemenu dat verschijnt.

4

Download het bestand. Klik op de knop "Opslaan" om te downloaden van de Flash Player 8 op uw bureaublad.