Hoe te downloaden van Ainsworth Typing TutorVoor veel mensen presenteren arme typen vaardigheden een belemmering voor het doel van het gebruik van een computer zo efficiƫnt en vakkundig mogelijk. Verschillende typen docenten zijn beschikbaar die kunnen helpen. De Ainsworth Typing Tutor is een programma dat de fabrikant beweert kan verhogen uw vaardigheden door zijn adaptieve lesplan dat automatisch de moeilijkheid schalen niveau aan uw vooruitgang. Om te proberen Ainsworth Typing Tutor, download de gratis trial versie van de Ainsworth & Partners website.

Instructies

1

Open een webbrowser en ga naar de Ainsworth & Partners-website op QWERTY.com. Klik op de rode "Downloaden gratis monster" link in de upper-left hoek van de pagina.

2

Klik op de knop "Download Now" onder "Ainsworth toetsenbord Trainer" en sla het bestand "AinsworthKeyboardTrainerEvaluation.exe" op het bureaublad. Ainsworth heeft ook een evaluatieversie beschikbaar zijn voor het toetsenblok Trainer software.

3

Dubbelklik op het bestand "AinsworthKeyboardTrainerEvaluation.exe" wanneer het downloaden voltooid is.

4

Wanneer het installatiewizard Ainsworth toetsenbord Trainer wordt weergegeven, klikt u op "Next".

5

Klik op "Ik accepteer de voorwaarden van de end user license agreement", en klik vervolgens op "Next."

6

Klik op het selectievakje "The Ainsworth toetsenbord Trainer 5 programma nu uitvoeren" als u zou willen het programma onmiddellijk uitvoeren, en klik vervolgens op "Finish".