Hoe te downloaden & opslaan Windows XP-Updates

Hoe te downloaden & opslaan Windows XP-Updates


Microsoft biedt niet langer ondersteuningsperiode voor Windows XP. Echter, het nog steeds biedt beveiligingsupdates en zal blijven doen tot 2014. Als u het hulpprogramma Windows Update activeert, zal het controleren op updates en installeert hen automatisch. Nochtans, als u gewoon wilt Windows XP updates ophalen en opslaan voor later gebruik, downloaden hen van Microsoft, die een catalogus met alle updates voor XP heeft.

Instructies

1

Start Internet Explorer en ga naar de pagina Microsoft Update-catalogus (zie bronnen). Hier ziet u een beveiligingswaarschuwing wordt weergegeven in een gele balk aan de bovenkant van de browser. Deze waarschuwing negeren en klik op de gele balk.

2

Selecteer "Deze Add-on installeren." Internet Explorer installeert het ActiveX-besturingselement dat ze moeten worden de update-catalogus samen met een zoekvak weergegeven.

3

Blader door de beschikbare updates of zoeken naar een bepaalde XP-update die u wilt downloaden.

4

Klik op 'Toevoegen' naast een update. Windows zal het toevoegen aan de update mand aan de bovenkant van het scherm.

5

Klik op "Winkelwagentje" na het toevoegen van de updates die u nodig hebt. Dit opent een scherm met de updates die u hebt geselecteerd. Klik op "Verwijderen" als u wilt verwijderen van een update als u niet wilt opnemen in de download.

6

Klik op 'Download'. Het venster downloaden opties wordt geopend. Klik op "Bladeren" en selecteer een downloadlocatie op uw harde schijf. Klik op "Doorgaan" en lees de software license agreement.

7

Klik op "I Accept". Het venster voortgang downloaden zal openen en de XP-updates downloaden naar de map die u hebt geselecteerd. Klik op "Close" om te sluiten van het venster wanneer het downloaden is voltooid.

Tips & waarschuwingen

  • Toezicht op de voortgangsbalk in het voortgangsvenster met downloaden, het vaststellen van de download. De tijd die het duurt om te downloaden is afhankelijk van de grootte van de updates.