Hoe te downloaden & DVD's branden

U kunt films downloaden van het Internet en ze afspelen op uw computer of in uw thuis DVD-speler. Er zijn gratis films evenals betalen sites dat u klassieke of nieuwe-release films kunt ontvangen. Ongeveer 5 uur, kunt u genieten van een film met uw familie op uw TV. Dit hangt af van de snelheid van de DVD-brander alsook uw computer. Een groter bestand kan langer duren om te downloaden, ook.

Instructies

Downloaden

1

Ga naar de website van Emol vrije film (zie bronnen hieronder). Diverse klassieke films zijn gratis te downloaden en branden op DVD. Deze site heeft ook aanhangwagens en volledige TV-afleveringen show. Andere websites van de film heeft een contributie of pay-per-download vergoedingen zoals Movieflix en Movies2B.

2

Klik op "Classic Movies" aan de rechterkant van het scherm. Kies een link naar de "Vrije Movie Catalog". De onderwerpen van de film te bekijken. Selecteer de categorie.

3

Scroll naar beneden de pagina. Elke film heeft het jaar van release, alsmede een kleine beschrijving. Kies de film die u downloaden wilt door te klikken op de titel.

4

Kies 'HTTP' onder download film aan de rechterkant van de beschrijving. Een map met bestanden verschijnt in een nieuw venster. Zoek het bestand "Video" in de kolom Type. Klik met de rechtermuisknop op de naam van het bestand, die onder de kolom naam. Kies, "Opslaan als" en selecteer de map. Klik op "Opslaan". Wacht tot het downloaden te voltooien.

Branden

5

Open Nero Express. Nero Express komt met Nero versie 9. U kunt ook deze standalone programma downloaden. U kunt andere brandende software DVD zoals ZC DivX naar DVD Creator of Power DVD-brander.

6

Plaats de DVD-schijf in de brander. Aan de rechterkant van Nero Express, kies "Video's / foto's." U hebt drie opties: "Video-CD," "Super Video CD" of "DVD-Video bestanden." Selecteer de "DVD-Video bestanden."

7

Klik op "Toevoegen" aan de rechterkant van het scherm. Een browser van uw harde schijf wordt weergegeven. Zoek de video die u wilt branden naar DVD. Klik op de video en selecteer vervolgens "Toevoegen" aan de onderkant van het venster. Selecteer "Next."

8

Bekijk de definitieve brandinstellingen. Kies de juiste brander met de sleutel van de pijl in de sectie huidige Recorder. Typ de naam van een schijf en beslissen over de hoeveelheid exemplaren. Controleer al uw instellingen; Zodra u het brandproces begint kunt niet u teruggaan. U moet een andere schijf gebruiken als er een fout optreedt.

9

Kies "Burn" aan de onderkant van de pagina. Wachten voor uw DVD te voltooien, dit duurt ongeveer 20 minuten. Zodra deze voltooid is, opent uw Dienblad van de schijf. Sluit het station en het moet automatisch afspeelbare.