Hoe te doen van Russisch naar Engels vertaling met een toetsenbord

Hoe te doen van Russisch naar Engels vertaling met een toetsenbord


Het vertalen van een taal biedt snel inzicht in de inhoud wanneer u gratis online vertalingsoftware. Zelfs talen geschreven met een verschillend van uw eigen schriftsysteem geworden voor iedereen toegankelijk. Russisch is geschreven in het Cyrillisch alfabet, en er zijn twee benaderingen van uw Russische vertaling. Uw gemakkelijkste is het invoegen van tekst van Internet-inhoud of een document dat is opgeslagen op uw computer in een online vertaler-software. Als dat niet mogelijk is, gebruikt u een virtueel toetsenbord van de Russische handmatig typen in tekst.

Instructies

1Hoe te doen van Russisch naar Engels vertaling met een toetsenbord


Moderne vertaling technologie bij uw vingertoppen


Open een Russische taal virtueel toetsenbord (zie bronnen).

2

Typ in de tekst met behulp van uw muis te klikken alle Cyrillische letters. De Russische tekst verschijnt in het venster boven het Russische toetsenbord.

3

De Russische tekst markeren en kopiëren.

4

Open online vertaler software (zie bronnen).

5

Plak de tekst in het vak van vertaler.

6

Stel uw vertaling als "Russisch naar Engels" door te kiezen en klikken met de muis uit een vervolgkeuzelijst of op een lijst van de taal, afhankelijk van de site te klikken. Op andere sites, klik op de gewenste "vertalen naar" taal: Engels.

7

Lees de vertaalde tekst in het Engels. Als de tekst onleesbaar lijkt, vertalen opnieuw, één zin tegelijkertijd. Als al het andere faalt, kunt u een woord vertalen in een tijd om te proberen te maken zin van de woordvolgorde alvorens elkaar zetten van de tekst.

Tips & waarschuwingen

  • Open twee tabbladen in uw browser als u tekst uit een site op het Internet gebruikt. Schakelen tussen sites, kopiëren, knippen en plakken als u vertalen.
  • Elke sectie van de vertaling in een apart document plakken, afwisselend van de Russische tekst gevolgd door de vertaalde tekst in de Engelse voor het bijhouden van uw vooruitgang.
  • Als u nog steeds niet tevreden met uw vertalingen bent, studeren zinsstructuur van Russische nuttig kan zijn (zie verwijzingen).
  • Idioom vertalen niet goed vaak. Bijvoorbeeld, in het Engels betekent het idioom "een fluitje van een cent" eigenlijk "iets dat is gemakkelijk te doen." Een directe vertaling kan resulteren in een verwarrende zin.