Hoe te doen van een Excel-grafiek met meerdere legendesAls u gegevenssets die gemakkelijk zich voor grafische voorstellingen lenen kon, dan overwegen uw datasets opmaak in een grafiek met behulp van de Microsoft Office Excel-werkblad en grafiek functies. U kunt deze diagrammen maken met aangepaste, gedetailleerde legendes die helpen uw publiek uw gegevens beter te begrijpen.

Instructies

1

Open het Microsoft Excel-werkblad dat al uw gegevens ingevoerd in de cellen.

2

Klik op cel A1, gevolgd door "Control" en "A." Dit is een snelkoppeling waarmee uw complete set van gegevens worden gemarkeerd.

3

Klik op "Invoegen" op uw toolbar, gevolgd door "Bar," "Pie" of een andere vorm van de grafiek die u wilt. De grafiek wordt weergegeven in uw spreadsheet.

4

Klik op de grafiek. Klik op "Layout" en vervolgens het pictogram van de legende. Klik op de knop die aangeeft het van uw legende oriƫntatie zoals "Toon legende bij recht." De legenda wordt weergegeven in de grafiek.

5

Klik op de legenda-tabel. Klik op 'Control' en 'K,"gevolgd door"Control"en"V". Een tweede legende zal verschijnen in uw grafiek.