Hoe te doen sprekersnotities bij het doen van een PowerPoint

Microsoft Office PowerPoint-software kunt u om te compileren en presenteren van een diavoorstelling, gevuld met feiten, cijfers, tekst, afbeeldingen, foto's en gegevens. Of uw publiek een directiekamer gevuld met genodigden of een enkele persoon is, kan het nuttig zijn indien er een aanvulling op uw dia's praten punten of sprekersnotities te verstrekken. Deze nota's geven u een beetje extra informatie, maar niet verschijnen op de dia's als u de dia dek doorlopen. PowerPoint biedt een snelle functie voor sprekersnotities die u toelaat om het maken van herinneringen voor uzelf, extra gegevens toevoegen of enkel type in wat motiverende gedachten voor uw presentatie.

Instructies

1

Open PowerPoint, klik op het tabblad 'Bestand' aan de bovenkant van het scherm en selecteer "Open." Navigeer naar de PowerPoint-presentatie die u wilt toevoegen van de sprekersnotities naar en dubbelklik op het bestand om het te openen.

2

Blader door de teller van de dia aan de linkerzijde van het scherm en dubbelklik op een dia als u wilt de sprekersnotities toevoegen. De dia vult het hoofdvenster aan de rechterkant van het scherm van de PowerPoint.

3

Klik op uw cursor in de lange, dunne witte doos die dwars over de bodem van het scherm PowerPoint met de woorden "Klik om notities toevoegen." Wanneer u klikt u op en typt, verdwijnen deze woorden.

4

Typ de opmerking van de spreker, zoals een bibliografie, een grap te vertellen met de dia of een financiƫle figuur mee de dia te gaan.

5

Markeer de tekst en beweeg uw cursor over het aangegeven gedeelte om de opties voor tekstopmaak. De spreker het lettertype van de tekst van de notities, de kleur, de positie en de grootte wijzigen Vergeet niet dat het publiek niet het zien van deze lijnen, alleen de spreker. Deze stap is optioneel.

6

Klik ergens op de dia op de werkelijke dia bewerken of klik op een andere dia op de linkerkant van het scherm voor het maken van een nieuwe notitie van de spreker. Sprekersnotities zijn gekoppeld aan een afzonderlijke dia; voor elke nieuwe dia die u toevoegt of verplaatsen, de "Click to notities toevoegen" zal sectie van de nota's van de spreker leeg zijn.