Hoe te doen gesloten-ondertiteling

Dit artikel zal je leren hoe te doen gesloten-ondertiteling voor video's van uw huis met behulp van een personal computer. Gesloten-ondertiteling is een nuttig hulpmiddel voor mensen die willen hun video's toegankelijk maken voor alle mensen. Het is ook handig wanneer de mensen in een video zacht spreken of zijn niet gemakkelijk te begrijpen. Het programma Media Access Generator, een afkorting voor ekster, is een nuttig hulpmiddel voor het toevoegen van gesloten-ondertiteling aan video's snel en wordt gebruikt in de volgende stappen.

Instructies

De bijschriften maken

1

Installeer de juiste Media Access Generator (ekster) software op uw computer door naar http://ncam.wgbh.org/webaccess/magpie/ te gaan.

2

Open de ekster-programma op uw computer, en kies om te beginnen met een nieuw project door te gaan naar het menu "Bestand".

3

Een vak getiteld "De eigenschappen van het Project" zal verschijnen. Geef uw project een titel en Voeg eventuele aanvullende informatie die u in het vak "Opmerkingen wilt".

4

Klik op de "Media" tab. Klik op de "Browse" knoop naast de opening van "Media-bestand" en selecteer de video die u wilt uploaden. Selecteer onder "tijdseenheden" 100.

5

Klik op het tabblad "Stream". Hier kunt u het lettertype, de grootte en de kleur van de tekst in je onderschrift.

6

Transcriberen van de bijschriften die u wilt in het tweede vak dat wordt weergegeven op uw computerscherm. Dit tweede vak is de mediaspeler voor uw video.

7

In tijdcodes toevoegen nadat u de hele video heb getranscribeerd.

8

Klik op het menu "Stream" in het tweede vak u hebt is Typ in en druk op "Opslaan". Uw werk moet nu worden opgeslagen en closed caption-ondertiteling moeten worden weergegeven in uw video.