Hoe te doen etiketten in MS 2007

Of u wilt uw vingers een onderbreking geven wanneer het schrijven van enveloppen, spel uw vordering op bestandsmappen of versnellen uw verzendkosten proces, is de Microsoft Office-Suite beschikbaar waarmee u kunt etiketten maken. Adresetiketten maken in een verscheidenheid van producten van de Office 2007-Suite, waar u volledig aanpassen kunt, grootte, kleur en tekst passend maken zowat elke labeling eis. Met een paar muisklikken in 2007 van Microsoft u kunt labels voor elk soort kleverige situatie te maken.

Instructies

Met behulp van Word

1

Open Word 2007, klikt u op het tabblad "Verzendlijsten" aan de bovenkant van het scherm en klik op de knop 'Labels', de tweede optie van links op de werkbalk. Wanneer het "Enveloppen en etiketten" venster wordt geopend, klikt u op de tekening van het label in de rechteronderhoek van het venster en gebruik de schuifbalk om het formaat van een geprefereerde label te selecteren. Klik op "OK" om te sluiten van het venster en klik op de knop "Nieuw Document" om de "Enveloppen en etiketten" venster te sluiten. Een nieuw Word-document opent met een blad van de etiketten.

2

Klik in de linkerbovenhoek etiket op de pagina. Typ de labelinformatie, zoals uw naam en adres, voor een adresetiket. Markeer uw tekst, klikt u op het tabblad "Start" op de bovenkant van het scherm en wijzigen van de tekst verschijning met de besturingselementen van het lettertype, de kleur en de tekengrootte in de sectie "Lettertype".

3

Markeer de tekst die u zojuist hebt getypt en druk op de toetsen "Ctrl" en "C" op het toetsenbord om deze te kopiëren. Klik op de volgende lege etiket op de pagina. De toetsen "Ctrl" en "V" om in de labelinhoud te plakken. Herhaal dit om alle van de blanco etiketten op de pagina vullen.

4

Geef uw etiketten een kleurrijke achtergrond door op de "Page Layout" lusje bij de bovenkant van het scherm te klikken en te klikken op de knop "Pagina kleur". Klik op een gekleurde vierkantje om direct veranderen met die kleur uit de oorspronkelijke witte achtergrond.

5

Klik op het tabblad "Bestand" en selecteer 'Opslaan als' Typ een naam voor de labels en opslaan op uw computer.

Met behulp van Publisher

6

Publisher 2007 open en klik op de knop 'Labels' in het midden van het scherm "Beschikbare sjablonen". Blader door de label-sjablonen, zoals DVD labels, verzendlabels en labels van snoep. Dubbelklik op de optie van een label om het te openen op het scherm van de uitgever.

7

Klik in een tekstvak op het scherm; de woorden worden gemarkeerd. Typ uw eigen woorden, zoals "Granny's Canning" of "Road Trip Compilation." Vervang de andere tekst op het etiket en de woorden uiterlijk met behulp van de "Home" van het tabblad 'Lettertype' sectie wijzigen.

8

Klik op het tabblad van de "Page Design" aan de bovenkant van het scherm en beweeg uw cursor over de "Regelingen" sectie met de groepen van gekleurde vakken. Kijken hoe de kleuren van het label wijzigen; Klik op een kleurgroep om het daadwerkelijk plegen de wijziging aan het label.

9

Klik op de knop "Achtergrond" aan de rechterkant van de werkbalk en beweeg uw cursor over de verschillende achtergrondkleuren en kleurovergangen. Klik op een toe te passen op het etiket.

10

Klik op het tabblad "Bestand" en klik op de optie "Opslaan als". Geef het label bestand een naam en sla het op de computer.

Met behulp van PowerPoint

11

PowerPoint 2007 opent, klikt u op het tabblad "Bestand" aan de bovenkant van het scherm en klik "Nieuw". Dubbelklik op de knop 'Labels' in het midden van de "Beschikbare sjablonen en thema's" sectie.

12

Dubbelklik op de map "Andere labels" en Bekijk de beschikbare sjablonen voor de label van de PowerPoint; Deze zal variëren afhankelijk van uw versie van de Office-Suite. Dubbelklik op een label; het is wellicht een pop-up "Ik ga akkoord"-knop klikken voordat de labels worden weergegeven in de PowerPoint-werkruimte. Een PowerPoint-dia met een label vult het belangrijkste gedeelte van het scherm; andere labels worden weergegeven in de lijst van de dia op het linkergedeelte van het scherm.

13

Markeer een tekstvak op het etiket met uw cursor en typ direct overheen met uw nieuwe etiket-informatie, zoals "Office-mappen" of "Coupon knipsels." Selecteer de nieuwe tekst, klikt u op het tabblad "Start" en gebruik van de opties in de sectie 'Font' van de werkbalk te wijzigen van de tekst van het label lettertype, kleur, grootte en positie.

14

Herhaal als de andere tekst op het label wilt wijzigen. Klik op de andere dia's in de lijst en hun tekst desgewenst wijzigen.

15

Klik op het tabblad "Bestand", klik op 'Opslaan als' Typ een naam voor de labels en sla het bestand op uw computer.