Hoe te doen een pamflet in Excel

Excel is een programma dat wordt gebruikt voor allerlei doeleinden, die geen van allen het uitdrukkelijk is ontworpen voor. Een van die doeleinden doet zeer elementaire pagina-indeling. Excel is verre van de beste tool voor het doen van een pamflet, maar soms is het het enige programma beschikbaar. Gelukkig, Excel 2010 maakt dit een beetje makkelijker te beheren met de herziene pagina Preview-modus.

Instructies

1

Klik op het tabblad "Bestand" en selecteer "Afdrukken". De opmaak van het werkblad aan "Landschap" instellen en stel de marges op "0,25" op alle vier zijden van de pagina. Dit geeft u het maximale afdrukbare gebied op uw pamflet.

2

Klik op het tabblad "Weergave" en selecteer "Pagina-indeling" aan de linkerzijde van het lint. Dit verandert de weergave van uw spreadsheet naar een met pagina grenzen set. In deze weergave ook zult kunnen naar de breedte van kolommen instellen in inches of breuken van een inch die essentieel is voor het gebruik van Excel als een pagina-indeling programma.

3

Klik op het vak in de linkerbovenhoek van het werkbladgebied tussen de twee linialen. Het heeft een kleine driehoek naar beneden en naar rechts; Dit zal alle cellen in het werkblad selecteren.

4

Uw lay-outraster definiƫren door te klikken op de grijze kolomkoppen boven aan het werkbladgebied en stel uw kolombreedten op een kwart van een duim. Voortzetting van het proces door te klikken op de grijze rij grenzen aan de linkerkant van het werkbladgebied en uw rijhoogte ingesteld op een vijfde van een duim.

5

Ga terug naar de "Home" tab. Selecteer cellen en gebruik de knop "Samenvoegen & Center" in de "Uitlijning" sectie van het tabblad samenvoegen cellen aanpassen aan uw ontwerp. Bijvoorbeeld, als je wilde een titel aan de linker kant van uw brochure centreren zou u selecteert cellen A1 tot en met U2 en klik op "Samenvoegen & Center" om een grote doos om uw titel te voeren.

6

Overschrijft het centreren van tekst in een groep samengevoegde cellen met behulp van de hulpprogramma's van tekst, uitlijning naast de knop "Samenvoegen & Center" en stelt u de lettertypen om na te denken wat je wilt; grotere lettertypen voor de titels en kleinere lettertypen voor tekst.