Hoe te doen een Live Webcam Chat

Als u het netwerk op een andere wijze wilt wijzigen, maar u zou willen zien van de persoon die u met in plaats van gewoon chat online spreken, kunt u een live webcam chat. Het is niet moeilijk, hebt u de juiste apparatuur en verbinding. U kunt webcams gebruiken voor sociale verbinding, praten naar uw familie overzee of zelfs voor een zakelijke bijeenkomst. Leren hoe te doen een live webcam chat.

Instructies

1

Ga naar een computer hardware winkel en vraag klantenservice helpen u bij het kiezen van de beste webcam voor uw computer. U kunt krijgen voor uw PC of laptop en u wellicht alleen Bevestig het aan de bovenkant, zodat mensen u goed zien kunnen.

2

Start een webcam chat door het eerste maken of dat uw internetverbinding werkt. Klik op uw Internet-browser en zie als u verbinding kunt krijgen.

3

Verbinding maken met uw Messenger. Hebt u Windows Live Messenger of Yahoo Messenger zijn dan u ingesteld. Als dat niet het geval is, dan vinden van het programma en het kostenloos te downloaden naar uw computer. Dit programma installeren op uw PC.

4

Beginnen met een webcam chat zodra u zich bij Yahoo Messenger aanmeldt. Als u kiest van Yahoo Messenger, dan wanneer het wordt geopend klikt u op 'Messenger' boven en ga naar "Mijn Webcam." Het programma dient uw webcam op uw computer te identificeren als het goed is aangesloten.

5

Hebben een webcam chat op Windows Live Messenger door te klikken op een actieve contactpersoon. Het moet een nieuw gespreksvenster openen met uw on line. Ga onder "Acties" en "Videom", en klik op de opties voor "Start een video-oproep" of "Toon mijn webcam."

6

Begin een gesprek met iemand op uw Messenger nadat u ze hebt uitgenodigd en laten uw webcam zien. U kunt dan zien elkaar en chat samen.

Tips & waarschuwingen

  • Als u kinderen hebt, dan laat hen niet chatten of gebruiken van de webcam met vreemden.