Hoe te dienen berekeningen in Word 2007 1

Microsoft Word 2007 is de nieuwste en beste versie van de populaire tekstverwerking software. Word 2007 maakt berekeningen linegebruik aangenamer en het proces robuuster. Terwijl de meer ingewikkelde berekeningen nog steeds in Microsoft Excel wonen, zijn Word 2007 tabel functies meer dan voldoende voor de dagelijkse gebruiker van Word 2007. Lees verder om te leren hoe te dienen berekeningen in Word 2007.

Instructies

1

Open het Microsoft Word 2007-document. Zoek het Word-document op de vaste schijf en dubbelklik op het pictogram van het bestand.

2

Maak de tabel in Microsoft Word 2007. Klik op het tabblad "Invoegen" in het hoofdmenu. Vervolgens Selecteer "Tabel" en kies de juiste grootte van de tabel.

3

Voer de kolomtitels en de rijtitels cijfers voor de tabel. Label elke kolom en rij op de juiste manier en voor de berekeningen van de tabel kunt u de nummers opgeven. Zitten zekere voor vertrek een lege tabelcel om de berekeningen in te plaatsen.

4

Het begrijpen van de rij en kolom nummering. Om het berekenen van de getallen in de tabel moet men begrijpen dat de kolommen worden aangeduid als brieven en rijen getallen. Daarom is de eerste cel in de tabel A1 en de cel rechts is B1. De cel onder A1 is A2. Dit zijn de verwijzingen, die de kolom en rij berekeningen zijn gebaseerd op.

5

Plaats de cursor in de cel van de kolom waarop de berekening plaatsvindt. Selecteer vervolgens "Layout" van de tabbladen van het hoofdmenu. Kies daarnaast de "Formule" knop in het menu indeling.

6

Typ in de bijzondere berekening in het aangewezen formulevak. Bijvoorbeeld als een gebruiker heeft nummers in het vak A2 en A3 en wil hen bij elkaar opgeteld, typt u "= A2 + A3". De standaardformule is de formule van de functie som.

7

Weten de basis formule symbolen. Voor toevoeging is het "+", voor aftrekken "-", voor vermenigvuldiging "*" en voor divisie "/".