Hoe te diagnosticeren van een Laptop die houdt verpletterend

Hoe te diagnosticeren van een Laptop die houdt verpletterend


Computers kunnen soms ronduit frustrerend. Wanneer er iets gebeurt te verstoren uw routine, kan het u op rand zetten. Echter, computers kunnen worden opgelost en kun je terug naar de gelukkig! Na enkele eenvoudige stappen voor het oplossen van problemen een computer kan snel diagnosticeren en mogelijk op te lossen de meeste problemen die u ondervindt.

Instructies

Stappen voor probleemoplossing voor een betere computer

1


Zelfs een losse draad kan problemen veroorzaken.


Zorg ervoor dat alle stekkers en aansluitingen zijn aangesloten op uw laptop of desktop computer. Het probleem is soms zo simpel zijn als het kloppen van de stekker los in de uitlaat of gedrang van de computer geval zodat iets heeft worden ontkoppeld.

2Hoe te diagnosticeren van een Laptop die houdt verpletterend


Met goede verdediging, kunnen de meeste virussen en malware worden vermeden.


Uitvoeren van een anti-virusprogramma---gebruiken de "volledige systeemscan," "volledig aftasten" of andere diepgaande opties--- en wacht totdat het is voltooid. Als de software een virus detecteert, volg de instructies die zijn gegeven door het antivirusprogramma de infectie te verwijderen en de computer opnieuw opstart.

3

Druk herhaaldelijk op F8 terwijl de computer zich in de BIOS tijdens herstart. (BIOS is het zwarte scherm met witte letters die u ziet voor uw besturingssysteem ladingen.) Komt u naar het scherm waarin u kunt starten in "veilige modus". Deze functie alleen programma's essentieel voor Windows-functies worden uitgevoerd, en kunt u betere toegang tot uw computers bestanden als een virus conflicten veroorzaakt.

4Hoe te diagnosticeren van een Laptop die houdt verpletterend


Schrijf alle informatie over de oorzaak van de crash. Voorbeeld: "opslageenheid vuilnisstortplaats."


Klik op "pauze" op uw computer als u niet kundig voor vlaag van het besturingssysteem, of als u ziet een "blue screen of death." Dit moet het crashrapport scherm houden op uw monitor lang genoeg om op te schrijven alle waardevolle informatie het verslag mijn geven.

5Hoe te diagnosticeren van een Laptop die houdt verpletterend


Niet met behulp van de juiste hulpmiddelen kan schade aan de computer--- of jezelf.


Koop een nieuw onderdeel als u hebt vastgesteld dat het probleem te zijn aan hardware zijn gerelateerd. Vervang het defecte onderdeel (of iemand inhuren om het voor u vervangen). Zoals met elektrische stekkers, soms een hardwarecomponent los net en is alles wat nodig is om het te duwen terug in. Let op: Altijd loskoppelen van uw computer en gebruik van een vliegverbod apparaat voordat u contact met om het even wat in de computer. Niet te doen kan leiden tot elektrocutie of vernietiging van een deel van de computer.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw computer vastloopt voordat het bereikt uw besturingssysteem of BIOS, bent u waarschijnlijk op zoek naar een hardwareprobleem.
  • Zorg ervoor dat uw anti-virus software up-to-date te houden van de nieuwste bedreigingen uit uw systeem.
  • Niet dragen van een vliegverbod apparaat of handschoenen bij het oplossen van binnenkant van een computer is gevaarlijk en kan leiden tot letsel of zelfs de dood.
  • Hardware is soms kwetsbaar. Gelieve zorg te gebruiken.
  • Altijd loskoppelen van uw computer en gebruik een aarding apparaat voordat u contact met om het even wat in de computer. Zelfs als het apparaat losgekoppeld wordt resterende statische elektriciteit kan worden overgedragen en sommige componenten beschadigen.