Hoe te demonteren een Dell Inspiron 5150

Hoe te demonteren een Dell Inspiron 5150


Al het werk meestal naar een professionele computertechnicus verzonden wordt, kunt u demonteren een laptop van Dell Inspiron 5150 jezelf zelfs als u geen computer reparatie of demontage ervaring. Alles wat u nodig hebt is een kruiskopschroevendraaier hoofd schroevendraaier en een exacto-mes (of flathead schroevendraaier, alternatief). Maar wees gewaarschuwd: openstelling van uw Dell Inspiron 5150 laptoptas wordt waarschijnlijk de garantie ongeldig.

Instructies

1

De Dell Inspiron 5150 laptop uitgeschakeld en ontkoppel de computer van de lichtnetadapter.

2

De Dell Inspiron 5150 laptop draai. Laat de batterij door te schuiven van de batterij release mechanisme, die rechts onder de horizontale omtrek van de batterij kan worden gevonden.

3

Draai de Dell Inspiron 5150 laptop terug. Gebruik een flathead schroevendraaier of soortgelijk gereedschap van de wig te wrikken onder de rand van de hoek van het toetsenbord schild het opduiken. Het schild is de horizontale kunststof strip net boven het 5150's-toetsenbord en onder het scherm.

4

Hiermee kunt u dat uw hoofd Phillips schroevendraaier Verwijder de drie schroeven onder het schild van het toetsenbord om het vrijmaken van het toetsenbord.

5

Schudden van het toetsenbord om te bevrijden uit de Dell Inspiron 5150 laptop nu dat het losse. Gedeeltelijk optrekken op het toetsenbord, net genoeg om te onthullen van de toetsenbord-kabel die van de toetsenbord-aansluiting op de onderkant van de laptop tot de bodem van het toetsenbord loopt.

6

Til je zachtjes aan de ene kant van de connector van die het toetsenbord is aangesloten. Schuif de kabel van het toetsenbord en het toetsenbord volledig te verwijderen.

7

Verwijder de plastic zegels langs de rand van de laptop Dell Inspiron 5150. De bezel is het plastic omtrek stuk dat rond het scherm gaat. De 5150's bezel schroeven worden verborgen met deze plastic zeehonden die zal moeten worden verwijderd met behulp van een exacto mes. In plaats van zulk een hulpmiddel, kunt u mogelijk verwijderen van de zegels met behulp van de rand van een flathead schroevendraaier of soortgelijk gereedschap.

8

Van de bezel schroeven met behulp van de hoofd Phillips schroevendraaier. Optrekken op een hoek van de losse bezel en zachtjes pop uit en zet het opzij.

9

De zwarte omvormer kabel. Het kan worden gevonden op de onderkant van de laptop het scherm, en kan alleen gezien worden als de bezel is verwijderd. Het verbindt met een aansluiting op het bord van de omvormer eronder. Til op de socket uit de omvormer kabel te schuiven.

10

Verwijder de schroeven de metalen haakjes aan weerszijden van de blootgestelde beeldscherm van de laptop van de Dell Inspiron 5150. Deze schroeven kunststof afdichtingen niet over hen zal hebben, en kunnen worden verwijderd met behulp van uw hoofd Phillips schroevendraaier.

11

De metalen haakjes glijden.

12

Het terugtrekken van het LCD-scherm van de achterste behuizing van de laptop Dell Inspiron 5150. Dit blijkt de LCD-kabel, die aan de computer via een zelfklevend strip hecht. Deze zelfklevende strip vrijmaken van de kabel te verwijderen.

13

Til de Dell Inspiron 5150 Laptopweergave en uit helemaal.