Hoe te demonteren een Acer Extensa 5620

Hoe te demonteren een Acer Extensa 5620


Demontage van de laptop is een nuttige vaardigheid voor vele situaties. Als u wilt upgraden, vervanging of reparatie van uw Acer Extensa 5620 laptop hardware-apparaten, moet u weten hoe veilig en correct het uit elkaar te halen. Dit kan een tijdrovende procedure zijn als je nog nooit eerder heb gedaan. Het gaat om veel van de belangrijkste hardware van uw computer verwijderen. Als u schade aan de laptop tijdens de demontage-procedure toebrengen, zou u uw laptop de garantie ongeldig.

Instructies

1

Sluit uw laptop. Ontkoppel het netsnoer en alle externe gegevens en netwerkapparaten verbreken met de laptop. Sluit het display. Zet het hoofd van de laptop neer met de voorkant naar de richting van u.

2

Schuif de batterij-ontspanknop omhoog. Verwijder het pak van de batterij uit het compartiment in de hoger-juiste hoek van de laptop. Verwijder de zeven Phillips-head schroeven van de onderkant van de laptop. Verwijder de onderkant van de laptop. Verwijderen van de afdekking van de bodem zal onthullen verschillende hardwareonderdelen van uw laptop en de onderzijde van het moederbord.

3

Zoek de geheugenmodules in de buurt van het centrum van het moederbord. Verspreid de retentie clips aan beide zijden van de module. De module omhoog tilt, en dan trek hem uit de individuele geheugenslot. Zoek de draadloze kaart gelegen aan de linkerkant van het geheugencompartiment. De twee antennekabels verbreken op de kaart. Verwijder de twee behoud schroeven van de draadloze kaart, en verwijder het uit de laptop.

4

Zoek de harde schijf in de buurt van de bovenkant van de laptop in de buurt van het midden van de onderste behuizing. Schuif de harde schijf naar beneden om het verbreken van het moederbord. De harde schijf te bevrijden van haar compartiment, en zet het opzij.

5

Verwijder de één Phillips hoofd schroevendraaier bevestiging van de CD/DVD-station naar de rechterbenedenhoek van de laptop. Pak de drive's gezicht. Trek hem uit de laptop. Zet het opzij.

6

Zoek de ventilator in de buurt van de upper-left hoek van het moederbord. Koppel de fan's kabel los van het moederbord. Verwijder de twee Phillips-head schroeven vastmaken van de ventilator op het moederbord. Til de koelventilator off van de processorchip. Zet het opzij.

7

Draai de processor van de flat-hoofd vergrendeling schroef in een linksom zoveel mogelijk. De processor te bevrijden van een socket moederbord, en zet het opzij. Verwijder alle resterende Phillips-head schroeven uit de laptop van de onderste behuizing. De laptop flipover en open het vertoningspaneel zoveel mogelijk.

8

Gebruik een flat-hoofd schroevendraaier te wrikken van de cover van het toetsenbord van de laptop. De toetsenbord cover is het plastic stuk tussen het toetsenbord en een LCD-scherm. Plaats het toetsenbord cover gezicht omlaag op het toetsenbord ondergrond. Verwijder de kabel die zich uitstrekt van de onderzijde van de cover op het moederbord. Verwijder de kap van het toetsenbord van de laptop.

9

Verwijder de twee Phillips-head schroeven vastmaken het toetsenbord op de laptop van de zaak. Plaats het toetsenbord bedrukte zijde naar beneden op de palm rest. Koppel het toetsenbord lintkabel los van het moederbord. Verwijder het toetsenbord van de laptop.

10

Ontkoppel alle kabels aansluiten op het moederbord van het display. Verwijder de twee Phillips-head schroeven van elk scharnier van de display. Til de vertoningspaneel van de laptop van de base. Zet het opzij.

11

Ontkoppel alle zichtbare kabels van de moederbord. Trek voorzichtig de hele bovenklep vanaf de laptop honk. Dit blijkt de bovenzijde van het moederbord.

Tips & waarschuwingen

  • Draag een Antistatische polsband elektrische om schade te voorkomen op uw laptop moederbord.