Hoe te deblokkeren van de mensen op Skype

Hoe te deblokkeren van de mensen op Skype


Het blokkeren van de mensen op Skype kunt u bepalen wie met u te allen tijde praten kunt. Als u voorkomen dat gesprek met alle contactpersonen voor een korte periode wilt, kan uw Skype-status is ingesteld op onzichtbaar worden een eenvoudiger manier om uit te praten met uw vrienden. Zodra u een contact geblokkeerd hebt, kan niet hij contact met u opnemen of zelfs zien dat u on line bent. Als u uiteindelijk chatten met deze contactpersoon mist, blokkering van hem. Zodra u de blokkering van een contactpersoon opheft, kan hij uw on line status bekijken en vrij communiceren met u opnieuw.

Instructies

1

Aanmelden bij de Skype-account waarop u de contactpersoon in kwestie geblokkeerd.

2

Klik op de "Tools"-optie bij de bovenkant van Skype, en klik vervolgens op 'Opties' in de lijst die verschijnt.

3

Klik op 'Privacy' aan de linkerkant van het venster dat wordt geopend, en klik vervolgens op 'Contactpersonen geblokkeerd' net onder deze optie.

4

Vinden van de contactpersoon die u wilt deblokkeren in de lijst van "Geblokkeerd mensen" die verschijnt. Klik op hem, en klik vervolgens op "Deblokkeren deze persoon."

Tips & waarschuwingen

  • U kunt de blokkering van een contactpersoon ook opheffen door hem vinden in de belangrijkste lijst met Skype contactpersonen. Met de rechtermuisknop op zijn naam in deze lijst, en klik vervolgens op "Het deblokkeren van deze persoon" in de lijst van opties die verschijnt.