Hoe te deblokkeren van bijlagen in Microsoft Outlook

Microsoft Outlook geblokkeerd zeer riskante bijlagen, zoals EXE- en BAT-bestanden, zodat ze niet kunnen starten en potentieel uw computer infecteren. Hoewel u deze blokkering omzeilen kunt door hernoemen of zip-comprimeren het bestand voordat u het verzendt aan een andere partij, hebben u geen controle over het blok bij het ontvangen van bestanden. Echter bent u moedig genoeg zijn om de onderneming in uw Windows-register, kunt u een nieuwe waarde die dit blok zal overschrijven.

Instructies

1

Houd de "Windows"-toets ingedrukt en druk op 'R' om het dialoogvenster "Looppas" venster te openen.

2

Typ "regedit.exe" in het "Run"-venster en druk op "Enter" om de Register-Editor te openen.

3

Navigeer naar "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office##.#\Outlook\Security" in de Register-Editor. De "##. #" gedeelte van de locatie komt overeen met uw versie van office. Office 2007 gebruikt 12.0 en Office 2010 gebruikt 14.0.

4

Klik op 'Bewerken' in het bovenste menu, wijs "Nieuw" en selecteer "Tekenreekswaarde."

5

Typ "Level1Remove" en druk op "Enter" om te wijzigen de string-waarde. Wanneer u de waarde hebt gemaakt, is de naam automatisch gemarkeerd, zodat wordt gewijzigd zodra u te typen begint.

6

Dubbelklik op "Level1Remove" en voert u de extensies die u wilt ontgrendelen, compleet met de "stip" aan het begin. Scheid meerdere extensies met een puntkomma. Als voorbeeld, om te ontgrendelen EXE- en BAT, voert u ".exe, .bat" en druk op "Enter".

7

Sluit de Register-Editor om uw wijzigingen op te slaan en het deblokkeren van uw genoemde extensies in Outlook.

Tips & waarschuwingen

  • Het register is een essentieel onderdeel van Windows, dus grote zorg wanneer het manipuleren. Achteloos wijzigingen kunnen resulteren in een niet-werkende systeem.