Hoe te deblokkeren poort 3724

Wereld van Warcraft is een Internet-based spel ontwikkeld door Blizzard Entertainment. Dit spel communiceert met uw besturingssysteem op poort 3724, met behulp van het TCP-protocol, waarmee u en World of Warcraft om een verbinding tot stand brengen en stromen van gegevens uit te wisselen. Als poort 3724 wordt geblokkeerd door uw Firewall, zult u niet in staat te starten of te spelen World of Warcraft op uw systeem. Voor het deblokkeren van deze poort zodat het spel om te communiceren met uw computer moet u poort 3724 op uw Windows firewall-interface openen.

Instructies

1

Klik op "Start" en selecteer "Control Panel" in het menu Start

2

Klik op "Windows Firewall" en het venster Windows Firewall worden getoond.

3

De optie 'Een programma via Windows Firewall toestaan' weergegeven in het linkerdeelvenster en de Windows Firewall-instelling venster zal verschijnen.

4

Klik op de "Uitzondering" tab op de bovenste regio van het venster en klik op het tabblad "Poort toevoegen" aan de onderkant van het venster van de uitzondering.

5

Typ de naam die u wilt geven aan deze poort in het veld dat wordt weergegeven naast waar het zegt: "Naam" en "3724" typt in het veld weergegeven naast waar het zegt "Poortnummer". Klik om te controleren de "TCP" vinkje naast waar het leest 'Protocol' en klik op "OK" om te voltooien 3724-poort toevoegen.

6

Scroll de lijst die wordt weergegeven in het menu uitzonderingen onder waar het zegt "Programma of poort" en zoek van World of Warcraft. Controleer of het selectievakje naast World of Warcraft is geselecteerd. Als het niet het geval is, klikt u op om het te controleren. Klik op "OK" om het opslaan van deze wijzigingen en poort 3724 zal worden gedeblokkeerd.