Hoe te de sleutel uit de wit op een GIF-afbeelding

Afbeeldingen geëxporteerd in een bestandsindeling voor afbeeldingen bevatten meestal een witte achtergrond. Hoewel deze witte achtergrond resulteert in een klassieke rechthoekige afbeelding, het voorkomen dat u door de afbeelding naar een andere afbeelding toevoegen of een knipsel maken. Indien u wenst te verwijderen van het wit van een GIF-afbeelding, ook bekend als keying uit de witte, het gebruik van het hulpprogramma van de "Alpha" aangeboden door een geavanceerd beeldbewerkingsprogramma. Na het verwijderen van de witte, toevoegen het knipsel naar andere beelden maken van een nieuwe scène.

Instructies

1

Download de GIF naar uw computer, indien nodig. Klik met de rechtermuisknop op het GIF en ga naar "afbeelding opslaan als." Voer een naam in het vak "Bestandsnaam" en selecteer "Desktop" als de locatie. Klik op het menu "bestandstype" en selecteer "GIF".

2

Zoek de afbeelding op het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op het en ga naar "Openen met". Selecteer uw afbeeldingseditor als de afbeelding al op uw computer is, vinden binnen het "My Computer" venster. Klik met de rechtermuisknop op het, ga naar "Openen met" en klik op de beeldeditor.

3

Selecteer de laag in het venster "Lagen, kanalen en paden". Druk op de knop "Kopiëren". Klik op de "New Layer" knop. Binnen de pop-up, klik op de optie van de "Witte" onder "Vul laagtype" en druk op 'OK'.

4

Sleep de witte laag tussen de twee lagen van de afbeelding. De onderste laag markeren en druk op de "Delete" toets.

5

Klik in het menu "Layer", ga naar "Transparantie" en klik op 'Kleur aan Alpha'. Klik op het vak "Van" en selecteer de witte staal. Druk op 'OK'.

6

Markeer de toplaag binnen de "Lagen, kanalen en paden" knop. Klik met de rechtermuisknop op de laag en ga naar "Alpha naar selectie." Druk op de "Eye"-knop naast de laag onzichtbaar te maken deze laag.

7

Markeer de witte laag. Klik op het menu "Afbeelding" en scroll naar 'Omkeren.' Druk op de "Delete" toets. Hiermee maakt u een omtrek van de afbeelding.

8

Klik met de rechtermuisknop op de bovenste laag en ga naar "Zichtbare lagen samenvoegen".

9

Druk op de toetsen "Ctrl" en "S" om het beeld te bewaren.