Hoe te corrigeren bufferen problemen met Windows Mediaplayer

Buffer problemen in Windows Media Player zijn doorgaans gerelateerd aan de verbindingssnelheid van uw. Bijvoorbeeld hebt u dial-up, die notoir langzamer dan breedbandverbindingen is, zal aanzienlijk langer buffering optreden, afhankelijk van de grootte en de kwaliteit van de video- of muziekcontent bestand dat u stroomsgewijs wordt verzonden. Echter, ongeacht wie er in uw Internet-provider is, kunt u uw Windows Media Player-instellingen om te helpen de juiste buffer problemen. Als u Inbelnetwerk gebruikt, houd in mening die u zult tegenkomen ernstige buffering en stotteren. Om zich te ontdoen van deze kwesties, moet u een upgrade uitvoert naar een breedbandverbinding.

Instructies

1

Start Windows MediaPlayer.

2

Als het niet wordt weergegeven, drukt u op "Alt" om de werkbalk. Dan klik op "Tools" "Options."

3

Klik op het tabblad "Prestaties". Selecteer onder "Netwerkbuffers", de "Buffer"-optie.

4

Geef 30 op in het vak naast de optie. Klik vervolgens op 'OK'. Dit zal het verhogen van de hoeveelheid tijd voordat een video of audiobestand wordt afgespeeld, ervoor te zorgen dat een groter percentage van het bestand wordt geladen voordat je gaat spelen. Hierdoor kan Windows Media Player om te downloaden van de rest van het bestand terwijl u het speelt en pauzes dankzij buffering zal minimaliseren.

Tips & waarschuwingen

  • Als u een inbelverbinding gebruikt, kunt u overwegen het vermijden van streaming ten koste van alles. In plaats daarvan, download volledige video of audio bestanden voordat ze te spelen. Door het spelen van hen af van uw harde schijf kunt u vermijden bufferen.
  • Als u andere services op de achtergrond uitgevoerd op uw computer die online bandbreedte gebruikt hebt, kunt u overwegen stoppen ze tijdens het streamen van audio of video.