Hoe te converteren van Word naar PS naar PDF-bestanden

Er zijn verschillende manieren om een Microsoft Word-bestand converteren naar PDF-formaat. Sommige versies van Adobe Acrobat integreren met uw programma Word zodat u het bestand naar PDF direct vanuit het programma converteren kunt. Ook kunt u een hulpprogramma van derden PDF het Word-bestand direct naar PDF wilt converteren. Maar sommige mensen de voorkeur aan het Word-bestand naar PS (PostScript) formaat eerst, vervolgens naar PDF wilt converteren.

Instructies

1

Sluit Microsoft Word. Een PostScript-printerstuurprogramma naar uw computer gedownload als je er geen hebt. Het stuurprogramma vinden op de website van de Adobe kostenloos (Zie 'Bronnen' voor een directe link).

2

Open Microsoft Word en het document dat u wilt converteren. Klik op CTRL + P om het dialoogvenster 'Afdrukken'.

3

Selecteer de PostScript-printer die u zojuist hebt geïnstalleerd in de vervolgkeuzelijst van de printer (gewoonlijk genoemd "Algemene PostScript-Printer" of soortgelijke.) Klik op "OK" als uw document naar de PostScript-printer wilt afdrukken.

4

Typ een naam voor uw nieuwe PostScript-bestand op het volgende scherm en "PS" toe te voegen aan het einde van de bestandsnaam. Bijvoorbeeld, als u beslist om het "bestand" te noemen, typt u in "file.ps." Ga naar het bureaublad van uw computer en klik op "OK" om naar de PostScript-printer afdrukken en sla het bestand er.

5

Open Windows Verkenner (Klik met de rechtermuisknop de "Start"-menu Klik op "Verkennen"). Zoek het bestand dat u zojuist hebt opgeslagen naar het bureaublad, met de rechtermuisknop op de naam en selecteer "Rename". Verwijder de ".prn", eindigt op het bestand, als je een. Het is nu een PS (PostScript) bestand.

6

Open Adobe Acrobat. Klik op de "PDF maken"-knop op de werkbalk Adobe Acrobat en vinden van de "PS"-bestand op uw bureaublad weer te converteren naar PDF-formaat. Als u geen Acrobat, kunt u een account met Adobe's online CreatePDF tool in plaats daarvan (gratis voor maximaal vijf PDF-conversies). Klik op "Convert" en upload de "PS"-bestand om te zetten naar PDF-formaat.