Hoe te converteren van MIDI naar MP3- of WAV

MIDI is een bestandsformaat dat voor musical instrument digital interface staat. Het is in wezen een elektronische versie van een instrument. Deze bestanden kunnen worden geconverteerd naar MP3 of WAV, die veelzijdiger bestandsindelingen zijn. U kunt een gratis website om te converteren van MIDI-bestanden naar de MP3s en WAVs bezoeken.

Instructies

1

Wijs uw browser van het web www.hamienet.com/midi2mp3.

2

Importeer het MIDI-bestand dat u wilt converteren. Om dit te doen, klik op de "Browse" knop en kies het MIDI-bestand van uw harde schijf.

3

Selecteer de breedte van het monster. Dit kunnen zowel een 8-bits, 16-bits of 24-bits. De standaard is 16-bits, maar het verschil tussen monster breedtes is te verwaarlozen, tenzij u uw uitvoerbestand op een stereo-installatie aan het beluisteren bent.

4

Schakel uw uitvoerbestand als "Stereo" of "Mono". Stereo-installatie is de standaardinstelling en zal u toelaten om te luisteren naar het output bestand via meerdere kanalen en luidsprekers.

5

Laat de standaardinstellingen voor "Instrument set," "Anti-aliasing" en "Volume." Deze instellingen hoeven niet te worden gewijzigd voor deze omzetting.

6

De omzetting van het MIDI-bestand als u wilt veranderen de toonhoogte van het bestand. U kunt het bestand tot twee octaven hoger of lager is dan het oorspronkelijke bestand transponeren. Selecteer deze optie niet als u wilt maken een identiek bestand naar het bestand dat u wilt converteren.

7

Het veranderen van het tempo als u willen zou versnellen of vertragen van het bestand. Doe dit nogmaals, niet als u wilt een identiek bestand maken.

8

Selecteer MP3 bitrate. Hoe hoger de bitrate, hoe beter de kwaliteit het uitvoerbestand zal zijn.

9

Klik op "Convert bestand." Dit zal het dossier omzetten en kan een paar minuten duren.

10

Download uw output bestanden. De website zal downloadlinks voor zowel MP3 en WAV-versies van uw oorspronkelijke MIDI-bestand weer te geven. Met de rechtermuisknop op elke link en sla de bestanden op uw harde schijf.