Hoe te converteren van MIDI naar MP3 in GarageBand

Hoe te converteren van MIDI naar MP3 in GarageBand


Wanneer u op een muziek-project met GarageBand op de Mac werkt, hebt u MIDI muziek die u converteren naar een MP3 wilt, zodat u kunt naar het in iTunes luisteren of het op een draagbare muziekspeler zoals de iPod zet. GarageBand is een gratis muziek-creatie toepassing die Apple wordt geĆÆnstalleerd op elke Mac vanaf 2011. Het heeft een MP3-encoder zodat u kunt gecomprimeerde versies van uw muziek en liedjes te als MP3-bestanden exporteren, zodat u gemakkelijk converteren van MIDI naar MP3.

Instructies

1

Klik op "GarageBand' in het dock op je Mac om de toepassing te lanceren.

2

Klik op "New Project" van het GarageBand-venster en klik vervolgens op een optie zoals "Piano" of "Electric Guitar." Klik vervolgens op 'Kies' om een nieuw project te maken. Er wordt een dialoogvenster geopend.

3

Typ de naam voor uw project in het tekstvak "Opslaan als" en klik op een map op uw Mac waar u wenst op te slaan. Klik op 'Maken'. Uw project wordt geopend, met een lege track onder "Tracks" in het linkerdeelvenster van het GarageBand-venster.

4

Sleep een MIDI-bestand van een map op uw Mac in het GarageBand-venster. Een nieuwe track wordt automatisch gemaakt als u wilt houden.

5

Klik op "Delen" in het GarageBand-menu en klik op "Export Song naar schijf." Er verschijnt een dialoogvenster.

6

Schakel het selectievakje "Compress" om deze te selecteren.

7

Klik op het "Comprimeren met behulp van" drop-down menu en klik vervolgens op "MP3 Encoder."

8

Klik op het "Audio Settings" drop-down menu en klik vervolgens op een optie zoals "Hogere kwaliteit" of "goed." Klik op 'Custom' als u wilt gebruiken een aangepaste kwaliteitsinstelling voor de MP3-compressie. Het dialoogvenster "MP3 Encoder" verschijnt. Klik op het "Bit Rate" drop-down menu en klik vervolgens op een optie zoals "32 kbps" of "320 kbps." Klik op "OK" om de wijzigingen op te slaan en sluit het dialoogvenster "MP3 Encoder".

9

Klik op de knop "Exporteren". Het dialoogvenster "Export to Disk" verschijnt.

10

Typ een naam voor het geƫxporteerde MP3-bestand in het vak "Opslaan als" en klik op een map op uw Mac waar u wenst op te slaan. Klik op "Opslaan".