Hoe te converteren van FLV naar MP3

FLV is een video-indeling die is populair op websites zoals Youtube, Google Video, en Metacafe, samen met vele anderen, vanwege de verenigbaarheid ervan met de Adobe Flash player. U kunt het uittreksel de audio van een FLV-bestand met behulp van vrije software of een web-based tool en sla het in. MP3-formaat.

Instructies

1

Download en installeer Freez FLV naar MP3 van Download.com. Dit programma kunt u converteren van FLV-bestanden die u hebt opgeslagen op uw computer naar MP3 audio. Klik op "Voeg FLV-bestand" en selecteer het bestand dat u wilt converteren en druk op "Start converteren" om het maken van een MP3.

2

Bezoek ListenToYouTube.com om te converteren van een FLV-video van YouTube naar een audio-bestand. Plak de URL van de video in het tekstvak en klik op "Go". Klik met de rechtermuisknop op de MP3 wilt opslaan op uw computer.

3

Gebruik Vixy.net FLV-video's uit een online bron converteren naar MP3. Deze site kunt ook Flash video te converteren naar andere videoformaten, zoals MOV en AVI. Plak de URL van de video in het tekstvak en selecteer "MP3" in het drop-down menu. Klik op "Start" de video te converteren naar MP3 audio.