Hoe te converteren van een FLV-bestand

FLV is een acroniem voor het Flash Video bestandstype. Net als bij andere videobestandstypen, kan een FLV-bestand worden geconverteerd naar AVI, WMV, MP4, 3GP of enige andere video vorm het juiste conversieprogramma. Vele video conversie hulpprogramma's zijn beschikbaar. Er is echter één toepassing, Media-Convert, volledig gratis voor de eindgebruiker. Bovendien is de toepassing biedt online conversie en vereist geen extra downloads van software voor gebruik.

Instructies

1

Open Internet Explorer, Firefox of andere webbrowser.

2

Navigeer naar de Media-Convert URL (zie bronnen).

3

Klik in het eerste invoervak aan de linkerkant van de homepage van de toepassing of klik op de "Browse" knop. Een input bestand-dialoogvenster wordt weergegeven.

4

Navigeer naar het FLV-bestand te converteren. Dubbelklik op het bestand in te voegen in het invoervak.

5

Klik op de dropdown geëtiketteerdel doos inputformaat om aan te tonen van de lijst van de beschikbare invoer-bestandstypen. Selecteer het bestandstype "FLV" uit de dropdown lijst.

6

Selecteer een voorinstelling in de vervolgkeuzelijst Video vooraf ingestelde outputformaat, video indien nodig. Video voorinstellingen voor specifieke apparaten zoals de Sony PSP of Pocket PC staan. Videovoorinstellingen zijn echter alleen beschikbaar als een gemak voor de gebruiker en niet vereist voor conversie.

7

Klik op het vak uitvoerindeling bestandstype om aan te tonen van de drop-down lijst van de bestandstypen beschikbaar conversie.

8

Selecteer een van de beschikbare video bestandstypen voor conversie.

9

Klik op de blauwe "OK" knop aan de rechterkant van de vakken van de outputformaat.

10

Open Windows Verkenner en ga naar het nieuwe geconverteerde bestand. Test het bestand in een compatibele video speler.