Hoe te converteren MPG naar AVI

Als u behoefte aan uw videobestanden hebben als AVI-bestanden, maar uw videobestanden allemaal MPG bestanden, moet u om een video-omzetter. Met een video converter programma kunt u gemakkelijk een MPG video bestand en omzetten in een AVI-videobestand. Een aantal populaire video file converter programma's zijn beschikbaar, maar de AVS Video Converter is een programma van de populaire video converter die u gebruiken kunt om uw MPG bestanden converteren naar AVI bestanden.

Instructies

1

Download en installeer de AVS Video Converter. De AVS Video Converter is een gratis te downloaden op de website van de AVS (zie bronnen). Het programma bestand downloaden en de installatie van de wizard om het programma op uw computer te krijgen.

2

Bereid uw MPG bestand te converteren. AVS Video Converter open en selecteer uw MPG bestand om te zetten door te klikken op de "Browse" knop aan de rechterkant van het scherm. Selecteer het MPG bestand dat u wilt converteren. U kunt meerdere bestanden te converteren op hetzelfde moment.

3

Uw parameters instellen. Klik op de knop "Naar AVI" op de bovenkant verlaten van het uw scherm de bestand van MPG converteren naar AVI. Om verdere parameters definiƫren kunt u klik op "Profiel bewerken" aan de rechterkant van het scherm of gebruik de drop-down lijst door "Profiel" uw kwaliteitsparameters instellen voor het bestand. De hoogste kwaliteit zullen de standaard voorinstelling.

4

Geef de details van uw output. Klik op de "Browse" knop in het "Output bestandsnaam"-veld te selecteren van de locatie die u wilt uw nieuwe AVI-bestand op te slaan. Voer een nieuwe naam in het veld "Output bestandsnaam" voor uw AVI-bestand als u wilt dat het iets anders dan het MPG bestand genoemd.

5

De bestanden converteren. Klik op "Converteren Now" op de linkerbenedenhoek van het scherm om het bestand-conversieproces te starten. Klik op de knop 'Geavanceerd' om te kijken naar het proces volledig via een volledige percentagebar. Je krijgt een pop-up bericht op het scherm vertellen u dat de conversie is voltooid wanneer alle bestanden zijn geconverteerd. Klik op "OK" en u bent klaar om uw nieuwe AVI-bestanden te gebruiken.