Hoe te converteren iPod naar WAV

iPod-dossiers zijn meestal MP3, M4A en M4P bestanden. MP3 is een veelgebruikte audio-indeling die Hiermee comprimeert u de gegevens in een klein bestand. M4A en M4P bestanden zijn eigen audio-indelingen die zijn gekoppeld aan de Apple iTunes music store. WAV-bestanden, aan de andere kant, zijn een audiobestandsindeling die is meestal groter in omvang en kunnen worden afgespeeld op vele toepassingen van de speler van de muziek. Omzetten van muziekbestanden van iPod is niet een moeilijk proces en kan gedaan worden in iTunes.

Instructies

1

Download en installeer iTunes. Zie 'Bronnen' voor een koppeling om de nieuwste versie te downloaden.

2

Het wijzigen van de codering voorkeuren in iTunes. Om dit te doen, klik op 'Bestand > Voorkeuren' en klik vervolgens op "Opties voor importeren". Selecteer in dit menu, "WAV encoder" uit het drop-down menu.

3

Ga naar de iPod muziekbestanden die u wilt converteren in iTunes. Als ze niet in je iTunes-bibliotheek, importeren. Om dit te doen, gewoon op de bestanden klikt en sleept u deze naar uw iTunes-bibliotheek.

4

Selecteer de bestanden die u converteren wilt door erop te klikken. U kunt ingedrukt "Shift" en meerdere bestanden tegelijk selecteren.

5

Klik dan op "Geavanceerd" "maken WAV versie." Alle van de geselecteerde bestanden zal worden geconverteerd naar WAV-bestanden.

Tips & waarschuwingen

  • u kunt iTunes gebruiken om iPod muziekbestanden converteren naar andere formaten zoals AIFF (Apple lossless formaat).