Hoe te converteren een. TS naar een QuickTime-op een Mac

Hoe te converteren een. TS naar een QuickTime-op een Mac


. TS is een bestandstype dat staat voor Transport Stream videobestand en bezit van gecomprimeerde MPEG-2 video en audio bestanden gevonden op DVD's (Ref 1). . MOV is de standaard bestandsindeling voor QuickTime en staat voor Apple QuickTime-film (Ref-2). Als u wilt converteren een. TS bestand naar QuickTime op uw Mac zal u om te downloaden software genaamd iSkysoft Video Converter voor Mac. Het kan converteren een. TS bestand in een. MOV bestand heel eenvoudig.

Instructies

1

Downloaden en iSkysoft Video Converter voor Mac te kopen voor $31. (Zie bronnen). ISkysoft Video Converter voor Mac installeren nadat het is gedownload. Open het DMG-bestand plaatst de iSkysoft Video Converter-pictogram in uw omslag van toepassingen (Ref 3).

2

Open iSkysoft Video Converter voor Mac door te dubbelklikken op het pictogram. Een nieuw venster wordt geopend.

3

Klik op de knop toevoegen aan de bovenkant van het venster (Ref 3). Een nieuw venster wordt geopend. Kies de. TS bestand die u wilt omzetten in QuickTime. Druk op kiezen.

4

Kies QuickTime als de outputformaat in het menu Opmaak in de linker benedenhoek van het venster. Kies een bestemming voor de uitvoer voor de geconverteerde video's.

5

Druk converteren. De. TS video's zal worden omgezet in QuickTime compatibel. MOV-bestanden voor uw Mac (Ref 3).

6

Klik op het. MOV-bestanden zodra de conversie is voltooid. De bestanden worden automatisch door QuickTime worden geladen.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt de. TS video voordat u het converteert met de Trim, bijsnijden en Effect menu aan de bovenkant van het iSkysoft Video Converter-venster.
  • Wijzig de instellingen in de sectie Output format niet tenzij u weet wat u doet.