Hoe te converteren een AIF naar een CAF

De naam van het AIFF-bestand staat voor "Audio Interchange File Format." Het werd ontwikkeld door Apple, maar is compatibel met Windows en Linux OS software. Het CAF-bestand is een uitbreiding van dit formaat, ook ontwikkeld door Apple. Het staat voor "Core audiobestand." De CAF container voegt de mogelijkheid om verschillende soorten metagegevens opslaan in een aantal verschillende formaten. Het verwijdert ook de 4 GB-limiet van de AIFF-bestand. Converteren van AIFF naar CAF is een zeer eenvoudig proces.

Instructies

1

Start iTunes en laat ze wil alle van haar achtergrondcontroles online. Als u een andere speler van de muziek, is het niet nodig om te importeren van uw hele bibliotheek in iTunes; het kan gewoon om ervoor te zorgen dat de AIFF-bestanden bevinden zich in een "Vriendelijke Apple" indeling voordat u deze naar CAF bestanden converteert worden gebruikt.

2

Navigeer aan de AIFF-dossiers op uw harde schijf. Dit proces zal ook werken voor niet-AIFF-audio-bestanden. Een AIFF-bestand in uw iTunes-bibliotheek importeren door te klikken op "Bibliotheek" bij de bovenkant van de linker werkbalk, dan slepen en neerzetten het bestand AIF in het hoofdvenster van iTunes-venster. Laat de staaf van de vooruitgang om te voltooien.

3

Klik met de rechtermuisknop op het bestand in het venster iTunes-bibliotheek en selecteer "Converteren naar AIFF." Er zijn vele verschillende sub-categorieƫn van AIFF-bestand, zodat hierdoor weet u zeker dat uw bestand bevindt zich in het juiste formaat wordt geconverteerd naar een CAF. Een tweede exemplaar wordt weergegeven in de iTunes-bibliotheek onder het oorspronkelijke bestand.

4

Selecteer het nieuwe bestand en klik met de rechtermuisknop op het. Selecteer "Get Info" in het drop-down menu. Aan de onderkant van het Info-venster wordt het pad voor het nieuwe bestand getoond. Navigeer naar de locatie en selecteer het nieuwe bestand. Klik met de rechtermuisknop en selecteer "Rename".

5

De extensie ".caf" (zonder de aanhalingstekens) toevoegen aan het einde van de bestandsnaam. Druk op Enter, en het bestand zal worden geĆÆdentificeerd als een CAF.