Hoe te converteren DVD's. AVI met Handbrake

Hoe te converteren DVD's. AVI met Handbrake


Handrem is een softwaretool kunt u digitale films converteren van het ene formaat naar het andere. Handrem doet niet decoderen commerciële dvd's of Blu-ray-schijven, maar u kunt DVD ontsleutelen derdesoftware handrem helpen met de conversieproces naar een AVI-bestand. AVI-bestanden kunnen worden vervoerd met u en keek op uw computer, minder ruimte inneemt en waardoor u de DVD's om thuis te laten.

Instructies

1

Lancering handrem van uw menu Start en de submenu's van de programma's in Windows. Op een Mac is het vermeld onder uw toepassingen.

2

Plaats de DVD die u wilt maken in een AVI-bestand in uw DVD-ROM-station.

3

Klik op de "Source"-menu en klik op de optie van de DVD-schijf.

4

Gebruik het pull-downmenu met het label "Titel" om te kiezen van het bestand dat u wilt maken in een .avi. Op de meeste DVD's is de langste bestand de film.

5

Druk op de knop 'Bladeren' naast het veld 'Bestemming: bestand' en navigeer naar de map waar u wilt dat het .avi-bestand wilt opslaan. Druk op de knop OK.

6

Klik op het drop-down menu label "Container" onder "Output settings" en klik op de optie van het .avi-bestand. Als u meer titels van de DVD toevoegen aan het AVI-bestand wilt, druk op "Add to Queue" en herhaal stap 4-6.

7

Druk op de knop "Start" in het hoofdmenu boven aan het venster.

Tips & waarschuwingen

  • AnyDVD, DVD43, DVD Decrypter, DVDFab en gratis DVD Decrypter zijn alle opties voor het decoderen van een commerciële DVD, en ze kunnen helpen handrem het coderen naar een AVI-bestand. Elk heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing.
  • Gebruik geen handrem of de software voor het decoderen van DVD voor schending van het auteursrecht of om piraat illegale DVD's.