Hoe te converteren AVI naar AMV

Het bestandstype Audio Video Interleave, kortweg AVI, is een standaard bestandstype van het video die is gemaakt door Microsoft in 1992. Het bestandstype AMV is een nieuwere bestandstype video gemaakt door MTV voor gebruik op MP4-spelers. AVI-bestanden converteren naar de AMV-formaat is eenvoudig met het juiste conversieprogramma. Veel applicaties bieden de mogelijkheid om videobestanden te converteren van het ene type naar het andere. Een online applicatie, Media-Convert, voorziet echter een uitgebreide conversiehulpprogramma verschillende bestandstypen, zoals AVI en AMV. De Media-Convert tool wordt ondersteund door reclame en daarom is gratis te gebruiken. De gebruiker is niet vereist voor het downloaden van extra onderdelen.

Instructies

1

Ga naar de website van de Media-Convert en klik op de "Browse" knoop op het eerste invoervak in de buurt van de bovenkant van de Media-Convert homepage verlaten. Navigeer naar en selecteer de AVI-bestand moet worden geconverteerd.

2

Klik op de inputformaat van het uitrolmenu aan de rechterkant van de pagina en selecteer AVI voor de input file.

3

Klik op de eerste uitvoerindeling dropdown doos en selecteer een video voorinstelling, indien nodig. Videovoorinstellingen zijn instellingen die zijn geconfigureerd voor specifieke apparaten zoals iPhones, PSP, enz. De video voorinstelling hoeft niet te worden ingesteld voor een geslaagde conversie. Deze instelling biedt de gebruiker gewoon met de optimale instellingen voor het geselecteerde apparaat.

4

Klik op het tweede vak uitvoerindeling dropdown om de bestandstypen beschikbaar uitvoer weer te geven.

5

AMV Video als het uitvoertype bestand selecteren

6

Eventuele aanvullende instellingen in de sectie van de "Geavanceerde instellingen" onder de blauwe scheidingslijn instellen.

7

Klik op de "OK" knop aan de rechterkant van de sectie Output Format om het bestand te converteren.

8

Open Windows Verkenner en ga naar de zojuist geconverteerde AMV-bestand.

9

De AMV-bestand openen in een compatibele video speler om te testen.