Hoe te controleren Open poorten op een Computer

De Internet host een oceaan van informatie en amusement. Surfen deze wateren kan worden gevaarlijk voor uw privacy, als uw computer niet beveiligd. Identiteitsdiefstal, verlies van controle en schadelijke software wachten op computers onvoorbereid te weren van inbreuken op de beveiliging. Een zekere manier van het testen van de beveiliging van uw computer is door te onderzoeken van de status van uw transmissie control protocol (TCP) poorten die overweg met overbrengingen ebbing en stroomt voor uw computer. De Gibson Research Corporation biedt een gratis security check online dat u weten laten zal als uw poorten zijn geopend om aan te vallen.

Instructies

1Hoe te controleren Open poorten op een Computer


Bezoek grc.com. De website behoort tot de Gibson Research Corporation, die is gespecialiseerd in veiligheid, gegevensherstel en online privacy. Navigatie door de website wordt gedaan door middel van tabbladen gelegen in het linker-deel van de website.

2Hoe te controleren Open poorten op een Computer


Beweeg uw cursor over diensten en klik op "ShieldsUp!"

3Hoe te controleren Open poorten op een Computer


Lees de inhoud op de nieuwe pagina weergegeven. De introductiepagina voor ShieldsUp! is gevuld met tekst waarin wordt uitgelegd precies hoe het zal test uw computer en de garanties die de Gibson Research Corporation niet van de toegang voor de test profiteren zal. De pagina beveelt ook aan andere diensten geboden door de Gibson Research Corporation.

4

Klik op "Doorgaan" om te openen de belangrijkste ShieldsUp!! informatiepagina en service starten. Er is veel meer tekst om te lezen hier uit te leggen hoe uw computer kwetsbaar is via het Internet. Lees de secties u geïnteresseerd bent in en Bekijk de help-koppelingen voor meer informatie.

5Hoe te controleren Open poorten op een Computer


Klik op "Common poorten" wanneer u klaar bent. ShieldsUp!! zal test havens vaak peilden door schadelijke software op zoek naar een positie te verwerven in uw computer. De testresultaten zal van de computer verborgen vermogen uitleggen. Als de test niet alle poorten wordt gedetecteerd, open of gesloten zijn, dan is de computer in de buurt van onzichtbare online. De samenvatting van de test zal een lijst van de poorten getest samen met welke programma's en services die havens in minder beveiligde computers had geopend.

6Hoe te controleren Open poorten op een Computer


Scroll naar beneden naar de schilden Up! Diensten van het deelvenster en klik op "All servicepoorten." ShieldsUp!! zal test de eerste 1056 TCP-poorten van uw computer. Zoals uitgelegd in de sectie "waarom de eerste 1056 poorten?" de poorten getest in All servicepoorten aan binnenkomende verbindingen worden aangeduid. De eerste 1056 poorten van een computer zijn voedingsbodem voor online interceptie en moeten in de stealth-modus om te versterken van de veiligheid. De resultaten zullen een aantal blokken weergeven in groepen van 32, vertegenwoordigen de eerste 1056 poorten van uw computer.

7

Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina en klik op "Gebruiker opgegeven aangepaste poort Probe." De nieuwe pagina wordt uitgelegd hoe u het veld in het midden van de ShieldsUp gebruiken! Diensten deelvenster voor het testen van de poorten van uw computer in groepen van 64. Typ in het bereik van poorten en klik op "Gebruiker opgegeven aangepaste poort Probe" opnieuw uit om te ShieldsUp hebben!! test deze poorten. Als u wilt testen poorten 1 tot en met 64, typt u "1-64" in het veld. Via ShieldsUp!, zult u uiteindelijk ontdekken welke van uw poorten staan open voor kwaadaardige bedoelingen via het Internet.

Tips & waarschuwingen

  • De Gibson Research Corporation biedt een hele reeks gratis tools voor het beveiligen van uw PC en werking te verbeteren. De ShieldsUp! resultaten zijn ook gemaakt in tekstindeling voor documentatie. ShieldsUp!! ook kunt u zich richten op een enkele poort en leer alles over hoe het wordt gebruikt. Als u ooit zijn verloren, de ShieldsUp! pagina's bieden veel informatie en hulp.
  • ShieldsUp!! onthult veilige informatie dat kan u niet wilt dat anderen om te zien. Uw computer heeft meer dan 65.000 TCP-poorten; het zou een lang duren om ze alle te testen.