Hoe te controleren & Netwerkbeveiliging beherenNetwerken zijn actief gebruikt in kantoren, onderwijsinstellingen, alsmede gouvernementele faciliteiten voor onderzoek, downloaden en bestanden en Internet-verbinding uit te wisselen. Om een netwerk te beschermen tegen eventuele virussen, spyware en malware, is het belangrijk voor netwerkbeheerders te beveiligen en te controleren internetgebruik. Dit is noodzakelijk om te voorkomen dat de efficiƫntie van netwerkproblemen en om ervoor te zorgen dat de werknemer of student productiviteit is niet gehinderd tijdens werktijd en ongepaste inhoud is niet via het netwerk wordt benaderd. Voor de toepassing van deze cruciale beschermende en preventieve maatregelen, zijn er software beveiligingsopties waaruit u kunt kiezen.

Instructies

1

Activeren van de software van de OpExpert te beveiligen en controleren van de activiteiten binnen uw netwerk. OpExpert zal volgen alle gebruik van het Internet, met inbegrip van draadloze systemen, en waarschuwt de beheerder als iets gaat potentieel belemmeren de prestaties van het netwerk en een negatief effect hebben op de doeltreffendheid ervan. Deze software bevat functies zoals bandbreedte controle vermogens om alles te houden van de snelheid van het netwerk snel en een alarm dat stuurt een e-mail of SMS-bericht als eventuele schadelijke activiteit binnen uw netwerk plaatsvindt. U kunt de OpExpert Basic edition gratis proberen binnen uw netwerk. Klik op de "Gratis editie en Demo" tabblad dat in de hoogste juiste hoek op de OpExpert website dan Selecteer de "Download Free Edition" keuze schuilt (zie bronnen).

2

Gebruik de McAfee SmartFilter om te beveiligen en bewaken van uw netwerk Internet-activiteit. McAfee SmartFilter product biedt netwerk bescherming tegen gevaarlijke nog gemeenschappelijke bedreigingen zoals virussen, schadelijke software en malware. De software van McAfee SmartFilter kan worden gewijzigd en aangepast zodat deze overeenkomen met uw netwerkinfrastructuur te verhogen van de productiviteit en efficiƫntie bij het toezicht op en de bescherming van het netwerk. Met SmartFilter, websites kunnen worden beperkt door inhoudscategorie, plus u ontvangt activiteit en trend rapporten die worden gegenereerd om gegevens voor afzonderlijke IP-adres of gebruikers in het netwerk te verwerken. Om SmartFilter op uw netwerk, kunt u downloaden van een proef om te zien de monitoring gratis 30 dagen evaluatie en beveiligingsmogelijkheden die software levert (zie bronnen).

3

WFilter Enterprise gebruiken op uw netwerk te controleren internetgebruik evenals blok en schadelijke, afleidend of ongepaste websites van de filter. WFilter beschermt uw netwerk tegen schadelijke software en virussen en het inschakelen van de mogelijkheid voor het archiveren van alle Web-based doorbladeren activiteit die via het netwerk gebeurt. Daarnaast kunnen alle Web-chats, e-mailberichten en gedeelde bestanden worden opgenomen voor toezicht. U kunt de proefversie van WFilter Enterprise testen door de koppeling van de "Download evaluatie" komt te staan op de website van IMFirewall, wie de producent van de software van de WFilter onderneming is te selecteren (zie bronnen).