Hoe te comprimeren PNG op Photoshop CS3

De portable network graphics, of PNG, bestandsindeling werd ontwikkeld in 1995 als een vervanging voor de GIF-bestandsindeling. Het was ontworpen om hebben meer functies dan de oudere GIF-indeling en comprimeren effectiever voor online gebruik. Wanneer u een PNG-bestand laden, dan het dossier van Adobe Photoshop CS3 sparen, kunt u handmatig aanpassen van het aantal kleuren, dithering en afmetingen van de afbeelding wilt optimaliseren en comprimeren van het bestand, of laat Photoshop de beste instellingen kiezen.

Instructies

1

Open Adobe Photoshop CS3. Klik op 'Bestand' en vervolgens Selecteer "Open" en ga naar het PNG-bestand dat u wilt comprimeren. Dubbelklik op het bestand om het te openen.

2

Klik op "bestand" en vervolgens "Opslaan voor Web en apparaten." Klik op "PNG-8 128 gerasterde" uit de "Presets" drop-down menu.

3

Klik op het tabblad van de "4-Up" om het originele PNG en drie PNGs geoptimaliseerd. De grootte van elke geoptimaliseerde PNG staat eronder. Klik op een geoptimaliseerde PNG om te zien de instellingen in het venster instellingen.

4

Het aantal kleuren, dithering en transparantie in het instellingenpaneel voor het handmatig comprimeren van het PNG-bestand aanpassen. Klik op het tabblad van de "Afbeeldingsgrootte" als de afmetingen van de afbeelding wilt wijzigen.

5

Klik op "Save" om het geselecteerde gecomprimeerde PNG-bestand opslaan. Navigeer naar de locatie waar u wilt sparen het dossier en klik nogmaals op "Opslaan".

Tips & waarschuwingen

  • Als u een gecomprimeerd en geoptimaliseerd PNG-bestand opslaat, altijd opslaan op een andere locatie van het origineel, of met een andere bestandsnaam. In het geval dat u wilt het opnieuw comprimeren, moet u een niet-gecomprimeerde versie van het bestand behouden.