Hoe te combineren met Thunderbird E-mail adressenThunderbird is een e-mail en nieuws-lezende programma ontwikkeld door Mozilla. Thunderbird ondersteunt een scala aan uitbreidingen op dezelfde manier Mozilla Firefox doet, en draait op een scala aan besturingssystemen, waaronder Windows, Mac OS X en Linux. De Thunderbird e-mailclient Adresboek organiseert contactpersonen e-mailadressen en andere informatie. Wanneer u e-mailadressen en andere informatie e-mail in Thunderbird vanuit een andere e-mailtoepassing importeert, maakt Thunderbird meerdere adresboeken. U kunt de verspreide e-mailadressen combineren tot een enkel adresboek.

Instructies

1

De Thunderbird adresboek openen door te klikken op de knop"adres" op de werkbalk.

2

Selecteer een adresboek door erop te klikken in de zijbalk "Adresboeken".

3

Alle adressen in het adresboek selecteren door te klikken op de "Edit" en "Selecteer alle".

4

Drag-and-drop de geselecteerde e-mailadressen in het deelvenster rechts boven in het venster boek adres naar een ander adres de naam van het boek in de zijbalk links.

5

De nu-lege adresboek verwijderen door met de rechtermuisknop op in de zijbalk, op "Verwijderen" te klikken en te klikken op 'OK'.

Tips & waarschuwingen

  • "Persoonlijk adresboek" en "Verzamelde adressen" zijn de standaard adresboeken en kan niet worden verwijderd. U kunt deze namen wijzigen door rechtermuisknop hen, door te klikken op "Eigenschappen" Typ een naam in en druk op "Enter".
  • Thunderbird voegt automatisch e-mailadressen die u e-mail naar de adressenlijst van "Verzamelde adressen".