Hoe te branden van MP3-cd's met Nero

Hoe te branden van MP3-cd's met Nero


Nero is een populaire audio- en video software suite. Binnen de suite, Nero 9 Burning ROM is een van de meest populaire voor het branden van audio-cd's. Om te kunnen branden van MP3-tracks op een CD schijf, moet u ervoor zorgen dat uw CD-R-schijf is leeg. Als u een CD-RW (Rewritable)-schijf gebruikt, zal dan u kunnen opnemen over uw huidige gegevens door nieuwe gegevens. Maar u moet weten dat sommige CD-spelers niet kunnen lezen of afspelen van een CD-RW-schijf.

Instructies

1

Open het programma Nero en plaatst lege CD in uw cd-rom-station.

2

Selecteer "Audio CD" wanneer het venster nieuwe compilatie wordt weergegeven. Kunt u andere gegevens over uw CD, zoals de naam van de artiest en de CD-titel onder het tabblad Audio-CD als u verkiest. Klik vervolgens op "Next" om door te gaan.

3

Blader op uw computer voor MP3-bestanden in het deelvenster 'bestandsbrowser' aan de rechterkant van het venster. Wanneer u een MP3-bestand dat u wilt plaatsen op uw CD hebt gevonden, sleept u het van het rechter paneel en zet deze neer in het linkerdeelvenster onder 'Naam'. (Het "Naam"-deelvenster wordt een lijst met bestanden die u wilt branden.)

4

Controleer uw schijf voortgangsindicator aan de onderkant van het venster van uw software. Deze indicator zal u vertellen hoeveel ruimte je nog hebt op uw CD. De meeste cd's bevat slechts 80 minuten waard muziek. De indicator wordt een stippellijn weergegeven tijdens de 80-minuten merk. Als u voorbij de 80-minuten merk hebben gegaan, moet u handmatig nummers uit de lijst voor branden slepen.

5

Regelen van uw MP3-bestanden in de gewenste volgorde te spelen. U kunt gewoon slepen en neerzetten van een titel van het nummer boven of onder een ander met behulp van uw muis.

6

Klik op het pictogram van de branden wanneer u bent klaar om te beginnen je branden. Selecteer uw Brandopties. Zorg ervoor dat "Disc-at-once" en "Het schrijven van een CD" zijn beide ingeschakeld. Selecteer vervolgens 'OK'.

7

De nieuwe CD schijf uitwerpen zodra de software u bericht heeft dat het brandproces is voltooid.