Hoe te branden van een schijf met behulp van iTunes

Gisteren mij wilden voor het branden van een cd met mijn favoriete liedjes voor mijn vriend en ik dacht over hoe veel mensen willen om dit te doen een dag. Ik besefte dat het was alot. Mensen zijn waarschijnlijk popelen om te springen op de kans gratis muziek en dit zal helpen u daarbij.

Instructies

1

Als u nog geen itunes, ga naar www.itunes.com en download het. Dan kan ofwel koopt u nummers bij de itunes store of overdracht nummers van uw favoriete schijven.

2

Zet in de schijf. Hebt u een Mac een venster verschijnt waarin u wordt gevraagd welke actie wilt u uitvoeren. Scroll naar beneden het menu en druk op open iTunes. Een venster verschijnt waarin u wordt gevraagd of u wilt branden van muziek op uw schijf. Klik op OK.

3

Een nieuwe afspeellijst aanmaken (bestand > nieuwe afspeellijst) slepen muziek van uw muziekbibliotheek naar de afspeellijst. U kunt de muziek in de gewenste volgorde. Wanneer uw vriend de schijf in op zijn/haar computer zet zal zij aan al die muziek kunnen luisteren.

4

Selecteer de CD en naar beneden in de rechterhoek moet er een knop die zegt "Burn Disc." Klik erop en wachten. Als het klaar is die schijf zal hebben alle nummers van deze favortie van uw voor je vriend.

Tips & waarschuwingen

  • CD's worden meestal maximaal 20 normale formaat nummers houden.
  • Label uw schijf "[uw naam] de Faves" zodat u weet wat het is
  • Er is een heleboel gratis muziek dus niet te missen op dat op iTunes.