Hoe te branden van een DVD van hoge kwaliteit

Hoe te branden van een DVD van hoge kwaliteit


Bij het maken van DVD-kopieën van uw zelfgemaakte films, is het belangrijk om de beste kwaliteit kunt. De DVD-indeling betekent verliest u niet alle geluids- of videobestanden gegevens gewoon door te kijken naar uw video's. Niettemin, om ten volle waarderen uw video's, moet u weten hoe een hoge kwaliteit DVD branden zodat u de beelden om te genieten in de eerste plaats hebben.

Instructies

1

Laad uw video codering software en open de video die u wilt branden naar een DVD. Vreemde videobeelden van het bestand, zoals lead-ins en lead-outs die geen deel uitmaken van de belangrijkste videobeelden zelf afgesneden. Dit zal verminderen de hoeveelheid ruimte in beslag genomen op de DVD door video die u niet bent geïnteresseerd in.

2

Klik op het menu "Bestand" en selecteer uw software exportoptie. Als alternatief, klik op "Export" als die beschikbaar is. Selecteer "DVD format" in het drop-down menu van bestandsindelingen coderen aan en blader vervolgens naar de map waar de DVD-bestanden worden opgeslagen. Klik op 'OK'. Maakt het mogelijk de software voor het coderen van uw video naar DVD formaat. Sluit de software wanneer de verwerking is voltooid.

3

Uw DVD-branden software laden en een nieuwe DVD Video-sessie beginnen. Slepen en neerzetten van de DVD-video bestanden die u gecodeerd in de "Video_Ts" map van uw nieuwe DVD video-sessie. Plaats een lege DVD in uw DVD-brander. Klik op de "Burn" of "Branden naar DVD" knop en selecteer een compatibel brandsnelheid voor uw schijf en de brander. Geef uw DVD een passende naam. Klik op "Burn" om het proces te beginnen.

Tips & waarschuwingen

  • Want er beperkte ruimte op uw DVD is, is verwijderen als veel vreemde videobeelden mogelijk essentieel. Een standaard DVD-5 ongeveer een uur van hoge kwaliteit beelden houden kan, dus als je een video tot één uur knippen kunt, heb je een betere kans van codering zo hoog een kwaliteit mogelijk.
  • De kwaliteit van uw DVD-video, zal afhangen van de kwaliteit van uw oorspronkelijke videobestand. Als u video lage kwaliteit is, zal geen hoeveelheid verwerking en codering verbeteren. Voor de beste resultaten, de hoogste kwaliteit video bestanden waarover u beschikt en zorg dat u opzij te zetten enkele uren voor de bestanden worden verwerkt tijdens het coderen, afhankelijk van de snelheid en geheugen capaciteit van uw computer te gebruiken.