Hoe te branden van een DVD op een Toshiba

Toshiba laptopcomputers behoren tot de best beoordeelde in de industrie, verdienen hoge cijfers van toonaangevende tijdschriften waaronder PCMag.com, CNET en PC World. De meeste modellen worden standaard geleverd met een CD/DVD-ROM-station en interne CD/DVD-brander, maken het proces van het branden van een DVD eenvoudig bij het gebruik van een softwareprogramma dat deze taak uitvoert.

Instructies

Branden van een DVD

1

Een video bewerken/branden softwareprogramma openen. Sommige oudere modellen van Toshiba kunnen komen met de Intervideo WinDVD Schepper, en nieuwere wellicht Ulead DVD MovieFactory. Een ander programma dat is eenvoudig te gebruiken en moet worden standaard geleverd met het Windows-besturingssysteem is Windows Movie Maker. Andere programma's kunnen het gebruik van iets andere termen, maar de concepten hetzelfde zal zijn.

2

De videobestanden die u wilt branden naar een DVD importeert. Deze kunnen hetzij komen vanuit een videocamera of een locatie op uw harde schijf. At de linkerbovenhoek van het hoofdmenu, onder de rubriek "Importeren", kies de bron van de bestanden.

3

Sluit de videocamera op de computer met een DV-kabel als de bestanden niet zijn geïmporteerd nog; Volg de aanwijzingen als u wilt importeren van de video. Deze functie kan automatisch worden geopend als de camera is aangesloten voordat.

4

Bewerk de video in afzonderlijke clips desgewenst. Verplaats de video in het voorbeeldvenster en klik "Split" op enig moment die u wilt splitsen van de video.

5

Sleep de clips die u op DVD gebrande aan de tijdlijn aan de onderkant van het hoofdvenster wilt. Wanneer u klaar bent, klikt u op "DVD" in het "Publiceren naar" menu aan de linkerkant. Movie Maker bespaart het project, zodat u de naam van het bestand en open de DVD Maker.

6

Klik op "Next" in het venster DVD Maker. Hierdoor zal u maken een titelpagina.

7

De CD/DVD-lade openen en laden van een lege DVD.

8

Klik op de "Burn" en het project zal branden op de DVD. Kun je de voortgang in het venster DVD Maker; de DVD zal uitwerpen na voltooiing.