Hoe te branden van een DVD met Read Errors

Het branden van een DVD met leesfouten door het herstellen van de DVD's lezen/schrijven oppervlak. Doe dit met reiniging oplossingen rond uw huis te verwijderen van de krassen en residu dat wordt veroorzaakt door leesfouten. Na het verwijderen van deze onvolkomenheden van de DVD's oppervlak, moet u zitten kundig voor succesvol branden van de DVD.

Instructies

1

Het spuiten van een matige hoeveelheid tandpasta op een zachte doek. Wrijf de tandpasta op het bekraste oppervlak van de DVD in een cirkelvormige beweging. Terwijl u dit doet, draagt de textuur van de tandpasta langzaam weg de krassen op het oppervlak van de DVD. Blijven de DVD wrijf totdat het grootste deel van de krassen weg worden gedragen.

2

Maak een andere zachte doek vochtig met wrijven alcohol en reinig het oppervlak van de DVD met dit doek. Het wrijven alcohol verwijdert de tandpasta residuen en andere stoffen op het oppervlak van de DVD die wordt veroorzaakt door leesfouten.

3

Spray enkele meubels polish op een zachte, schone doek en wrijf dit doek in een draaiende beweging op het oppervlak van de DVD. Hierdoor zal het oppervlak van de DVD, waardoor de DVD gemakkelijker te lezen door uw DVD-brander Pools. Wanneer u klaar bent, moet u zitten kundig voor succesvol branden van de DVD.