Hoe te branden van een DVD met Nero Burning ROM

Nero Burning ROM, beter bekend als "Nero" is een programma voor het branden van DVD's in Windows-besturingssystemen op grote schaal gebruikt. Dit programma is eenvoudig te gebruiken. Het biedt meer functies en grotere verscheidenheid van video-encoders dan de standaard CD/DVD-branders in Windows-besturingssystemen geïnstalleerd. Deze procedure helpt u branden van een DVD met Nero Burning ROM.

Instructies

1

Start Nero Burning ROM. klikt u op de "Start" knop en selecteer "Alle programma's." Omhoog scrollen om te vinden van de map voor "Nero." Klik op de menuopdracht "Nero Burning ROM."

2

Klik in de bovenste balk op "Bestand" en selecteer "Nieuw." Kies "DVD Video" in de lijst van beschikbare opties. Dit moet een "Open" venster pop-up.

3

Blader door de mappen en bestanden op uw harde schijf om het PDF-bestand te zoeken. Zodra u het bestand hebt gevonden, enig-klik erop en klik op "Open." Binnen een paar seconden, moet u een spiegelbeeld van de video-bestand binnen het hoofdvenster van het programma.

4

Plaats een lege DVD in uw CD/DVD-ROM-station. Wacht tot Nero de schijf herkent.

5

Druk op de "Burn" knop. Bekijk de samenvatting van de instellingen van het project van branden. Klik op de "Burn" knop opnieuw de taak voltooien. Nero zal de schijf uitwerpen wanneer het is afwerkingen.