Hoe te branden van een DVD in Windows XP

Wanneer u probeert te branden van een DVD met Windows XP, zult u opmerken dat u niet in staat om het te doen zoals je zou met een CD-R/RW bent. Windows XP komt helaas niet met geïntegreerde DVD branden mogelijkheden. Daar zul je een DVD brand programma van uw lokale computer accessoire winkel inkoop of, als je geluk hebt, gebruik van de software die bij uw DVD-brander. Het goede nieuws is dat Windows XP ten minste een DVD zonder third-party applicaties kunt lezen. Branden van een DVD is echter een ander verhaal.

Instructies

Invoegen en branden van uw DVD met Nero

1

Installeer Nero als u nog niet gedaan. Een link naar de site voor het downloaden van het programma is in de sectie van de bronnen van dit artikel. Dit is belangrijk om te doen voordat u een DVD wilt branden in het station plaatst. Het installatieproces is eenvoudig. Als u problemen hebt, bevat de handleiding van Nero zeer beknopte informatie voor het installatieproces.

2

Plaats de DVD in een aandrijving die DVD branden mogelijkheden heeft. Het is belangrijk dat uw station kunt doen. Terts-verschijnende partij software dwingen niet"" een DVD te branden in een station dat men alleen kan lezen.

3

Wachten op de DVD te voltooien van de verificatieprocedure in haar streven. U zult weten wanneer dit proces is voltooid wanneer de lichten station stoppen met knipperen en de schijf niet langer klinkt als het draait in het station.

4

Open Nero Burning ROM van de "startmenu."

5

Selecteer in de linker bovenhoek de optie genaamd "DVD" wanneer het venster van Nero Burning ROM wordt geopend. Dit zal Nero vertellen dat u een DVD, niet een CD brandt.

6

Selecteer wat voor soort DVD dat u wilt branden uit het menu hieronder waar u hebt geselecteerd of u een CD of DVD brandt. Dit vertelt Nero hoe het de DVD zal coderen tijdens het brandproces.

7

Selecteer het tabblad "Label" in het venster als u wilt dat uw DVD te hebben een aangepaste naam. Het zal u helpen blijven georganiseerd als u de DVD's die u brandt een label.

8

Klik op "Nieuw" aan de rechterkant van het scherm om te beginnen te selecteren welke bestanden u wilt branden.

9

Blader op uw harde schijf om te selecteren welke bestanden u wilt branden op uw DVD. U kunt de bestanden selecteren door te slepen vanaf de locaties van hun harde schijf aan de rechterkant en vallen ze in de inhoud van de DVD aan de linkerkant.

10

Klik op het pictogram met een DVD en een verlichte match eronder nadat u klaar bent met de inhoud van uw nieuwe DVD sorteren.

11

Klik op het volgende scherm op "Branden".

Tips & waarschuwingen

  • Als uw DVD's ten onrechte branden houden, verlaagt de snelheid van de branden en sluit alle toepassingen die actief zijn voordat u het opnieuw probeert.
  • Wilt u tijdelijke gegevens op een DVD branden, moet u een DVD-RW die op elk gewenst moment kan worden gewist.
  • Sommige DVD branden programma's geven u de mogelijkheid om te controleren of de gegevens op de schijf nadat het is gedaan branden. Met deze optie ingeschakeld, integriteit van de schijf zal automatisch voor u worden getest en u zal worden verteld als sommige of alle gegevens is beschadigd of niet. Echter, moet u zich bewust van te zijn dat dit proces erg lang duurt. U moet verwachten dat het proces te nemen bijna net zo lang als het duurde om de DVD te branden.