Hoe te branden van een CD met nummers van verschillende cd's op een CD

Hoe te branden van een CD met nummers van verschillende cd's op een CD


Meer dan waarschijnlijk hebt u favoriete nummers op een compact disc en sommige nummers die je zelfs niet beluisteren. In plaats van voortdurend overslaan door de ongewenste nummers, uw favorieten importeren op een computer, een muzieklijst met aangepaste maken dan schrijven van de bestanden rechtstreeks naar een nieuwe CD. Dit kunt u de muziek kopiëren van meerdere cd's op één enkele schijf, en vermindert de rommel in uw inzameling van de muziek op hetzelfde moment.

Instructies

1

Plaats de eerste CD u wilt muziektracks van en het laden van Windows Media Player. Het programma automatisch detecteert de CD en laadt een tracklijst. U wordt ook gevraagd of u wilt de CD importeren. Selecteer "Ja" en de tracks die u wilt kopiëren vanaf de CD afvinken.

2

Klik op "CD rippen" en de geselecteerde bestanden worden nu gekopieerd naar de harde schijf. Herhaal deze taak met alle cd's die u wilt toevoegen aan de enkele CD.

3

Plaats een lege CD in de CD-brander, dan sluiten uit het raam van de "AutoPlay" die op het scherm wordt geladen. Selecteer "Burn CD" in Windows Media Player laden de de Brandopties.

4

De nummers van de invoer die u wilt branden op de CD afvinken, klik dan "Start Burn." De geselecteerde audio-bestanden van alle geïmporteerde cd's worden rechtstreeks naar de enkele lege CD geschreven.