Hoe te branden van een CD meerdere keren op een Mac

Hoe te branden van een CD meerdere keren op een Mac


Hoeft niet alle CD-RWs rond leggend? Het lijkt een verspilling van ruimte om te zetten slechts een paar van bestanden op een CD-R? Met behulp van Apple's Disk Utility, kun je de schijf open en klaar om te accepteren meer bestanden als u nodig hebt om ze te voegen. Hier is hoe.

Instructies

1

Maak een nieuwe map door het openen van de Finder, rechtermuisknop en selecteren "nieuwe map" en geef het een goede beschrijvende naam.

2

Voeg de bestanden die u wilt branden op een CD-R naar deze map. Als ze bestanden die u wilt houden, zorg ervoor dat u ze kopieert naar de nieuwe map in plaats van ze te verplaatsen.

3

Open de map 'Programma's ' en dubbelklik op de map 'Hulpprogramma's '.

4

Dubbelklik op "Schijfhulpprogramma" om het programma te openen.

5

Klik op "Bestand" en selecteer "Nieuw."

6Hoe te branden van een CD meerdere keren op een Mac


Klik op "Schijf spiegelbeeld vanuit map."

7Hoe te branden van een CD meerdere keren op een Mac


Wanneer het dialoogvenster opduikt, zoek de map die u eerder hebt gemaakt en klik op de "Image"-knop in de rechterbenedenhoek.

8

Selecteer waar u zou willen opslaan van de schijfkopie van de map die u hebt gemaakt. Plaatsen op het bureaublad kan een gemakkelijke manier om de afbeelding later vinden, maar als u van plan op het houden van dit schijfbeeld te branden van meerdere cd's, keep it elders te laten uw desktop clutter-gratis zijn.

9

Klik op de "Save" knop en alle andere opties ongewijzigd te laten. U kunt de naam van de map wijzigen voordat u treffer naar de "Save" knop, of het laat zoals het is.

10Hoe te branden van een CD meerdere keren op een Mac


Selecteer de zojuist gemaakte schijfkopie, die in de linkerkolom van het venster ' Schijfhulpprogramma verschijnen moet '.

11Hoe te branden van een CD meerdere keren op een Mac


Klik op de "Burn" knop op de bovenkant van het venster ' Schijfhulpprogramma '.

12

Invoegen van een leeg CD-R.

13Hoe te branden van een CD meerdere keren op een Mac


Klik op de knop pijl-omlaag rechts van "Disc branden In" om de opties weer te geven.

14Hoe te branden van een CD meerdere keren op een Mac


Klik op het aankruisvak naast 'Verlof schijf opnamebeschermingslipje,' Klik op de "Burn" knop, en Schijfhulpprogramma de schijf zal branden.

15Hoe te branden van een CD meerdere keren op een Mac


Als u meer bestanden later, herhaalt u de bovenstaande stappen. Alleen de nieuwe bestanden toevoegen aan de map die u hebt gemaakt in eerste instantie en de oude bestanden te verwijderen omdat die zich reeds op uw CD-R. In de laatste stap weergegeven de "Burn" knop als "Append" aangezien u bestanden toevoegt aan een schijf die u al hebt gebrand.

Tips & waarschuwingen

  • Deze "open" CD-Rs wordt niet afgespeeld in uw huis stereo-systeem als u hen muziek toevoegen.