Hoe te branden van DVD's met Windows Mediaplayer

Windows Media Player is een multimedia-speler waarmee u voor het afspelen van muziek, video en foto bestanden uit de bibliotheek van uw computer en ook om te dragen--- of---deze bestanden op een lege schijf branden. Branden van bestanden op een schijf van de DVD met Windows Media Player is zo eenvoudig als de bestanden die u wilt branden te identificeren en te klikken op een knop.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop en klik op "Alle programma's." Omhoog scrollen en klik op "Windows Media Player" om te starten van het programma.

2

Klik op het "Burn" tabblad op de Windows Media Player en op "Gegevens-CD of DVD." Deze optie kunt u een gegevens-dvd kunt branden.

3

Plaats een lege DVD-schijf in het DVD-ROM-station en sluit "Autoplay" als het lijkt. Windows Media Player herkent automatisch de DVD-schijf.

4

Klik op "duidelijke lijstvenster" als nodig om eerder verbrand bestanden. Zoek de bestanden die u wilt branden op de Windows Media Player-bibliotheek en maak een nieuwe lijst voor branden door items vanuit het detailvenster naar het lijstvenster te slepen.

5

Sleep de items omhoog en omlaag in het deelvenster lijst met velden als u wilt wijzigen van de volgorde waarin ze op de DVD-schijf zal worden opgeslagen. Om een item uit de lijst voor branden verwijdert, klik erop met de rechtermuisknop en klik op "Verwijderen uit lijst."

6

Klik op 'Start branden' wanneer u tevreden bent met de lijst. Brandtijd is afhankelijk van het aantal bestanden en hoe groot ze zijn.