Hoe te branden van DVD-films met InterVideo

De software van InterVideo Copy is een DVD branden toepassing die u toelaat om kopieën maken van DVD's. De DVD die u wilt kopiëren moet geen auteursrechtelijke bescherming, waardoor de software juridische. InterVideo kopie is handig voor het maken van kopieën van home video-DVD's en andere DVD's dat u hebt het recht om kopieën van te maken. Het brandproces bevat eenvoudige instellingen en besturingselementen om u te helpen snel uw kopie maken. U kunt ook een gehele DVD of gedeelten van de schijf te branden.

Instructies

1

Open de InterVideo toepassing op uw computer en klik vervolgens op de optie "Kopie DVD" vanaf de bovenkant van de toepassing.

2

Plaats de DVD die u wilt branden in de DVD brander CD-rom-station van uw computer. Tijd gunnen om de DVD te laden.

3

Selecteer de opties die voldoen aan uw voorkeur van het "doel" en "Kopiëren als" drop-down menu's. Klik op de "Gehele schijf"-optie te rippen van alle inhoud van de DVD.

4

Wanneer ertoe aangezet, verwijderen van uw DVD en plaats een lege DVD-R- of DVD-RW in de DVD brander CD-rom-station op uw computer.

5

Voldoende tijd voor het branden proces te voltooien en vervolgens de gebrande DVD uit het DVD-station zal eject. De DVD zal met succes worden gebrand.